Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Zaoberáme sa lesníctvom, poľnohospodárstvom a stavebnou činnosťou.

Výroba, predaj: -drevené obaly -podlahy -jednoúčelové palety -palety EUR (europalety). Predaj: -rezivo.

Internetový obchod, predaj ručného náradia, nástrojov, brusiva.

Internetový obchod, predaj ručného náradia, náradia pre profesionálov a hobby náradia.

Predaj farieb, lakov, maliarskych a natieračských potrieb, riedidiel a príslušenstva značky Primalex, Balakryl, Johnstone's, Severochema a Spokar. Tónovanie farieb. Farby na drevo, kov, štetce, valčeky, technické kvapaliny a oleje.

Murárstvo Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Realitná kancelária: predaj, výkup bytov a nehnuteľností. Stavebná činnosť: komplexná stavebná činnosť výstavba RD a bytov na kľúč vrátane zaistenia pozemkov rekonštrukcia bytov a bytových jadier spracovanie projektovej dokumentácie pre realizáciu stavieb inžinierska a poradenská činnosť v stavebníctve.

Stolárstvo, podlahárstvo. Predávame a montujeme okná, dvere aj podlahy.

Spracovanie preukazov energetickej náročnosti budovy (PENB).

Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Stavebný dozor.

Návrh, výroba, predaj a montáž na zákazku: - drevené dvere, okná kastlové, zdvojenie - drevené vráta - schody - obloženie podkrovných bytov - materiál masív, lamino - stolárstvo, stolárstvo.

Práca: -zemné práce minibagrom a nakladačom -výkopové práce -práca s minibagrom, minibager Bobcat -kontajnery -odvoz sute Brno, južná Morava -výkopy inžinierskej siete, kanalizácie, odvodňovacích rýh, septikov, nádrží vrátane prípravy na čističku, bazénov a pivníc -zemné práce podľa priania zákazníka terénne a záhradné úpravy rovinné a ...

Záhradné chatky a domčeky zrubovitého vzhľadu z frézovanej polguľatiny.

Stolárstvo. Maloobchod, predaj, výroba: -interiéry -nábytok -kazetové stropy -rohové stoly -schodisko -zábradlie -predeľovacie interiérové drevené steny -zasúvacie dvere -obklady -spálňové steny

Okná a dvere na zákazku. Špecializácia na záručný servis okien a dverí DECPLAST® pozáručný servis plastových, drevených a hliníkových dverí aj okien.

Stavebná činnosť: -demolácia -konštrukcia, úpravy -vŕtanie a rezanie stavebných materiálov -tesnenie a izolácia proti vode. Predaj: -diamantové nástroje-jadrové vrtáky -pílové listy -zariadenia na vŕtanie a rezanie stavebných materiálov. Renovácia nástrojov: -jadrových koruniek brúsnych kotúčov -rezacích listov.

Vykonávame murárske práce vrátane obkladov a zatepľovania fasád.

Murárstvo. Stavebné práce, výstavbu a zatepľovanie rodinných domov, rekonštrukcia, pokladanie obkladov a dlažieb.

Predaj, opravy a montáž: -vodo, topo, plyn.

Práca, služby: -Autodoprava Avie -Práca s UNC-060.

Práca, služby: -Autodoprava Avie -Práca s UNC-060.