Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Galvanické pokovovanie - galvanizácia: -zinkovanie -dekoratívne chrómovanie -niklovanie -cínovanie -fosfátovanie -čiernenie -medenie -omieľanie. Elektrochemické leštenie nerez ocele. Veľkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál -čapy, kolíky, klince -matice, napínače, perá, podložky, podložka -skrutky, skrutky, zátky, ...

Veľkoobchod so stavebnou chémiou. Ponuka rozvozu

Sklenárstvo: - nábytkové a stavebné sklo - rámovanie, paspartovanie, pieskovanie.

Projekčná kancelária: -projekcia, projektant -projektovanie vo výstavbe.

Výroba betónového tovaru na zákazku: -káblový žľab -poklop žľabu -káblový pätník -telefónny pätník -podkladová doska -betónový podstavec -podstavec pod rozvádzač.

Výhradný dovozca do Českej republiky. BOBCAT: - šmykom riadené nakladače - bagre - teleskopické manipulátory - vibračná a hutniaca technika - pechy - dosky - príslušenstvo a náhradných diely. AMMANN - RAMMAX: - hutniaca technika HYUNDAI: - stavebné stroje. Predaj, záručný a pozáručný servis strojov a príslušenstva: ...

Výroba: -drevené EURO-OKNÁ -kastlové okná -dvere, vráta -drevovýroba -záhradné altány, pergoly -schodisko

Veľkoobchod elektroinštalačného materiálu: -káble, vodiče -lišty, rúrky, žľaby -krabice, vývodky -poistky, odpínače -ističe a príslušenstvo -zásuvky a vidlice priemyselné aj domové -hromozvodný a uzemňovací materiál -priemyselné stýkače a relé -svietidlá a svetelné zdroje -rozvádzače, rozvodnice -svorky a svorkovnice -domáce telefóny, ...

Projektová činnosť vo výstavbe Architektonická kancelária, ktorá kladie dôraz na individuálny prístup zohľadňujúci miesto stavby a špecifické požiadavky klienta.

Oprava: -elektromotorov, generátorov a transformátorov. Elektroinštalácia.

Architektonické štúdie, projekcie, inžiniering: -rodinné, bytové a občianske domy -pôdne vstavby -priemyselné stavby -čerpacia stanica -sklady a stáčiská PHM* -olejové hospodárstva -umývačky a ČOV*.

Pokrývačstvo, tesárstvo Murárstvo Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Klampiarstvo a oprava karosérií

Výroba, predaj: -eurookná, eurodvere, vráta -interiérové a posuvné dvere -vchodové, vonkajšie, vstupné -kuchynské linky, kuchynská linka -nábytok.

Elektroinštalácia slaboprúd, silnoprúd. Inštalácia bleskozvodov. Revízia.

Revitalizácia panelových domov, zateplenie rodinných domov a všetky stavebné práce s tým súvisiace.

Predaj reziva. Predaj OSB, QSB, palubovky obkladové a podlahové, lišty, terasové a bazénové panely tepelne opracované, špecifický drevený tovar.

Projekcia - opláštenie halových objektov, statika oceľových a drevených konštrukcií, statické výpočty, realizačná dokumentácia, výrobná dokumentácia.

Telekomunikácie Bezpečnostné systémy Ostatné slaboprúdové systémy Silnoprúdové systémy.

ELMARprojekt Projektová kancelária. Spracovanie projektovej dokumentácie všetkých stupňov - od územného plánovania, cez štúdie, dokumentáciu k územnému rozhodnutiu, projekty pre stavebné povolenie a iné.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - stoly - bytový nábytok.

Montáž, oprava a údržba vyhradených elektrických zariadení: -elektroinštalačná práca -oprava verejného osvetlenia, kostolov a historických objektov -revízia elektrických zariadení a ručného náradia -výroba elektrických rozvádzačov s certifikátom -práca s vysokozdvižnou plošinou do 14 m, porez stromov, maľovanie a ...

Dodávka, montáž: IZOLTEC -povlakové krytiny, povlaková krytina -izolácia proti vode-hydroizolácia: -strechy, strecha: -ploché, ploché, rovné, rovné -šikmé, šikmé -zemná izolácia: -proti tlakovej vode -proti radónu -sanovateľné hydroizolačné systémy -terasy, terasa - fóliové systémy -záhradné jazierka, jazierko -bazény, ...

Stavebná spoločnosť. Práca: -všetky stavebné -maliarske a natieračské -renovácia kúpeľní (murované, ABITIBI) -zatepľovanie budov -interiérové úpravy, obklady -výkopové práce -pokládka dlažby. Prenájom: -predajňa -kancelárie -výrobné priestory -predaj stavebnín -dodávka stavebnej práce na kľúč -autodoprava. ...

Služby: -izolácia plochých a šikmých striech, -izolácia spodných stavieb, bazénov, jazierok a nádrží -tesárske, pokrývačské a klampiarske práce -strechy na kľúč, renovácia a hydroizolácia striech, chemické izolácie a zateplenie striech.