Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stolárske práce. Výroba nábytku na zákazku.

Pokládka - koberce - PVC - plávajúce podlahy - parkety.

Spojovacia technika. Výroba rúrok a ich spojenie na použitie v priemyselných budovách i obytných domoch.

Výroba - pergoly - prístrešky pre autá - skrine - komody - postele s úložným priestorom - písacie stoly - detské izby - kuchyňa - búdky pre chovateľov vtáctva - kuchyňa vrátane vybavenia. Chov Mníškov.

Výkopy bázené, septiky, nádrže. Prípravné práce pre stavby.

Maliarske práce Zatepľovanie fasád Stavebná činnosť

Výroba, spracovanie, predaj: -potravinárske a poľnohospodárske výrobky všetkého druhu. Nákup, predaj strojnotechnologických zariadení. Montáž, oprava, údržba: -elektrické zariadenia.

Developer v oblasti obnoviteľných zdrojov energie: -plánovanie, realizácia a prevádzka veterné parky (veterné elektrárne). Služby: -projekt -vyjadrovačky k projektovej dokumentácii -výkup alebo nájom pozemkov -zmluvy s odberateľom a majiteľom rozvodnej siete.

Predaj a servis: -vírivé vane -masážne bazény.

Rekonštrukcia, opravy rodinných domov a bytov.

Maliarske a natieračské práce Práca: -elektroinštalačný -sadrokartonárske práce -obkladačské práce -murárske práce -zámočnícke práce -vodoinštalatérske práce.

Demolácia objektov Zemné práce a výkopy: - základy - základové pásy - inžinierske siete - kanalizácia.

Montáž, opravy, servis: - regulácia tepla - plynové zariadenia a kotly.

Stavebná firma: -výstavby rodinných domov -oplotenie -chodníky, pojazdové plochy a komunikácia -sadrokartónové konštrukcie -strešné krytiny aj rovné strechy -stavebná činnosť so zameraním na výstavby inžinierskych sietí a domových prípojok -zemné práce a úpravy terénov -fasádne a zatepľovacie systémy -rekonštrukcia bytov a bytových ...

Lakovanie - parkety Pokládka - koberce - parkety (aj renovácia) - plávajúce a korkové podlahy, brúsenie - parkety.

Elektroinštalačné práce Automatizácia technologických procesov - automatizácia a technológia sklárne, betonárky, tehelne, ukladacie stroje.

Zatepľovanie fasád - izolácia proti vlhkosti Sadrokartonárske práce Pokládka - zámková dlažba - obrubníky - kúpeľne Rekonštrukcia - kúpeľne

Stolárske a rezbárske práce. Reštaurovanie a konzervovanie nábytku.

Štatistické zaisťovanie mostov predpätím voľných káblov.

Rekonštrukcia: -byty, kúpeľne, podkrovné vstavby a všetka stavebná činnosť -elektroinštalácia -kovovýroba.