Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj, montáž kamenné a keramické obklady, dlažby.

Projekcia (zaistíme), dodávka, elektroinštalácia na kľúč, rekonštrukcia, opravy, servis aj zmluvné (hot line, pohotovosť non stop), montáž, revízia: -elektroinštalácia a elektromontáž NN do 1000V -káblové rozvody -vyhradené elektrické zariadenia -zabezpečovacia signalizácia EZS -štruktúrované kabeláže -montáž vonkajších osvetlení ...

Dodávka, servis a poradenstvo obložkových zárubní + dverí: -foliované, dyhované, lakované, masívne -otočné aj posuvné -kovanie COBRA, TWIN, M & T, AC - T, ROSTEX a ďalšie.

Drevostavby, suchá výstavba. Protipožiarne systémy. Sadrokartóny.

Výroba: -vyfrézovanie samonosných schodísk z Vašich škároviek na CNC obrábacom centre (schodnice, stupne, stĺpiky, madlá) -kompletné zhotovenie výkresovej dokumentácie na výrobu schodísk (pôdorysy, 3D pohľady, výpisy na výrobu škároviek, šablóny na výrobu M 1:1) -sústruženie priečok a stĺpov na CNC sústruhu Výroba: -drevené schodiská ...

Obchod, predaj, servis, lízing brúsiacej techniky. Výrobky firmy Kaindl: -ostričky, brúsky na vrtáky 1-21mm (bsg20, bsm20, zvr31, bsm22p) -ostričky na pílové kotúče 100-700mm, brúsne kotúče (ssg600a-dc, ssg600m-lf) -brúsky na vrtáky 3-70mm (bsg60, zvr31, kbs) -brúska na jadrové vrtáky kbs, sz20 na vrtáky a rovinné brúsenie ...

VODO-TOPO inštalatér: -vodoinštalatérske práce -kúrenárske práce.

Stavanie firma. Dodávky na kľúč Hrubé stavby Rekonštrukcia Komunikácia Ostatné služby.

Maliarske a natieračské práce. Tapetovanie.

Práca vo výškach: -natieračské práce - výrub stromov -umývanie okien a plášťov budov -izolačné práce Opravy striech.

Kúpeľňové a podlahové štúdio Stavebná firma

Architektonická činnosť. Projektová činnosť vo výstavbe.

Elektroinštalačné práce.

Projekčná kancelária s profesiou architekt, stavební inžinieri, technici, kresliči: - spracovanie projektov - vybavenie stanovísk dotknutých orgánov, územného rozhodnutia, stavebného povolenia - príprava stavby - zabezpečenie dozoru na stavbe a kolaudačného riadenia.

Projektová činnosť vo výstavbe Správa menších počítačových sietí.

Stavebná firma. Návrh a realizácia stavieb.

Montáže, opravy plynových zariadení. Opravy a rekonštrukcia potrubia Výmeny a servis armatúr a pohonov Dodávky a servis armatúr CAMERON, GROVE, ADLER.

Projektovanie - pozemné stavby - 3D vizualizácia a animácia stavieb

Zatepľovanie fasád Montáž: - sadrokartón - strešné okná. Štrukturálne omietky.

Predaj: -kancelárske a školské potreby -tapety -drogéria, kozmetika -farby, laky -domáce, kuchynské a záhradkárske potreby -umelé kvety -čapované prípravky -papier.