Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Obrábačstvo.

Projekcia: -priemyselné, občianske stavby, technické siete -prieskumné a prípravné práce -geodetické zameranie stavby -spracovanie architektonicko-stavebné projektovej dokumentácie -odhady a oceňovanie nehnuteľností.

Ponuka obkladačských, murárskych a sadrokartonárskych prác.

Komplexné služby v oblasti chlorácie, servis chlórovacích zariadení.

Výroba, dodávky, rozvoz, poradenstvo: -lomový kameň, vápenec: -triedený, netriedený, čiastočný rozklep -drvené kamenivo: -frakcia 0-4-8-16-32-63-120-160 mm -ďalšie pojmy-štrk, presivka, makadam -saturačný vápenec -piesok 0-4 (do betónu). Nákladná medzinárodná doprava: -sklápacie súpravy TATRA, LIAZ -ťahače TATRA, LIAZ. Zemné ...

Stavebná činnosť - výmena okien, dverí, vstupov do domov - okná a dvere - plastové, drevené, hliníkové - zateplenie fasád - SDK konštrukcia - rekonštrukcia bytových jadier. Komplexná správa nehnuteľností. Realitná činnosť.

Špecializovaná projekčná kancelária: -územne plánovacej dokumentácie a územne plánovacie podklady na území miest a regiónov južnej a strednej Moravy, južných a východných Čiech, ale aj v ostatných častiach SR.

Služby: -projekcia elektrických zariadení pre priemyselné aplikácie -zaistenie kompletných montáží elektrických zariadení -revízia elektrických zariadení do 1000V v priestoroch bez nebezpečenstva výbuchu -revízia el. náradie -revízia elektrických spotrebičov.

Certifikovaný partner spoločnosti Baumit. Dodávka, predaj: -tepelná izolácia fasád -fasádne farby -šľachtené omietky -sanačné systémy stenové -zatepľovacie systémy BAUMIT, KNAUF -stavebná chémia MUREXIN -izolačné vaty URSA, ROCKWOOL, ISOVER, ORSIL -strešné systémy BRAMAC, TONDACH -strešné okná VELUX -murovacie materiály ...

Vykonávame prípravné a dokončovacie stavebné práce, práce murárske, maliarske, lakovnícke a natieračské.

Projektová činnosť vo výstavbe. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Predaj: -priemyselné armatúry

Drevené a plastové okná a dvere od Zlatého domova. Dodávame okná, dvere a vybavenie interiérov na kľúč. Termín dodania do 3 týždňov. Záruka na okná a dvere 10 rokov. Navštívte našu kanceláriu "Plastové okná Praha" a "Plastové okná Brno". Cenová ponuka a zameranie zadarmo ešte dnes.

Predaj, montáž, servis: -plastové okná, okno, okien, dvere, dverí ALUPLAST, TROCAL -parapetné dosky, doska, parapety: vnútorné, vonkajšie -žalúzie -siete proti hmyzu -sekčné garážové, priemyselné vráta vrátane elektropohonu Olymps Door -sekčné priemyselné brány vrátane elektropohonu NASSAU -vjazdové brány, brána, závory, ...

Remeselnícke práce: -klampiarske (meď, zinok, titán) -pokrývačské.

Dodávky na kľúč, inštalácia, montáž, oprava, servis, revízia: -elektrické zariadenia a prístroje -elektroinštalácia bytové a priemyselné -bytové, priemyselné elektroinštalácie -elektrické vykurovanie, priamovýhrevné, podlahové, akumulačné -meranie a regulácia (MaR) -montáže a údržba bleskozvodov -predvolené aj pravidelné revízie ...

Projekčná a poradenská kancelária v oblasti pozemného staviteľstva, projekcia. Školenia a konzultácie softvér SPIRIT a ArCon.

Baufis stavebniny. Maloobchod, predaj: -stavebný materiál teraz aj on-line. Ponuka: -Všetok sortiment pre hrubú stavbu, strechy, zateplenie, fasády, sypké zmesi, murovací materiál, silikóny, lepidlá, tmely, polystyrény a mnoho ďalšieho. Pri realizácii väčších objednávok poskytujeme zľavy. Možnosť osobného odberu.

Pokládka: -podlahové krytiny koberca, vinylové dielce, plávajúce podlahy, PVC. Pôsobíme na juhu Moravy už niekoľko rokov. Vďaka osobnému a kvalifikovanému prístupu sa môžeme pýšiť veľkým počtom spokojných zákazníkov. Zákazky dokážeme nielen zrealizovať podľa vášho návrhu, ale aj vám radi odborne poradíme, aká podlaha je do vášho priestoru tou ...

Kamenárstvo, kamenárske práce. Naše kamenárstvo sa v regiónoch Praha, Brno, Ostrava av celej SR špecializuje na všetky kamenárske práce. Medzi časté služby nášho kamenárstva patria kamenné dlažby, kamenné múry, kamenné obklady a ďalšie. Ak máte záujem o služby nášho kamenárstva, neváhajte nás kontaktovať.

Obchodné zastúpenie značky EMFI. Predaj: -montážna pena -silikónové tmely -akrylátové tmely -špeciálne tmely -lepidlá -na drevo, na obklady, na zrkadlá, tekuté klince -stavebná chémia -doplnkový program -naturálna keramika -technické spreje -ochranné pracovné pomôcky.

Stavebná chémia. Stavebné práce: -sanácia stavebných materiálov -antikorózne nátery.

Stolárstvo, stolárstvo, výroba okien a dverí. Spoločnosť je držiteľom certifikátu akosti ČSN EN ISO 9001:2008. Architektonický návrh, projekt, atypická zákazková výroba, montáž: -eurookná (profily 67, 78, 92 mm) aj drevohliníkové okná -zimné záhrady - široká ponuka zasklenie, kombinovaný systém -drevohliníkové prevedenie -trojsklo ...