Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výškové práce pomocou horolezeckej techniky. Vykonávam - natieračské a zámočnícke práce, rizikové výrub a orezy stromov.

E-shop zameraný na vybavenie pre remeselníkov a priemysel. Ochranné pracovné pomôcky, náradie, regály. Profesionálne poradenstvo a prístup.

Výroba: -zákazková výroba nábytku na mieru -kuchynské linky -kancelárske zostavy -plávajúce podlahy - pokládka a predaj -záhradné pergoly.

Veľkoobchod hutnícky materiál: -tyčový materiál-I, U, L, T, HEA, HEB, IPE -betonárska oceľ -neželezné, farebné kovy: -meď, hliník, cín, mosadz, olovo, bronz -spojovací materiál -skrutky, klince, podložky, nity -kovanie, matica -kotvy, hmoždinky -rúrky -jekly, jakly, jäckly, jäkly -ventily -plechy -pásová oceľ -pletivo, ...

Zákazková výroba nábytku. Stolárstvo.

Developerská spoločnosť. Výstavba bytov. Bytový dom Kadetka.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu akosti ISO 9001:2011, enviromentálneho manažmentu ISO 14001 a systému BOZP 18001:2011. Realizácia novostavieb na kľúč, výstavba priemyselná, bytová a občianska. Rekonštrukcia stavieb a objektov. Dodávka a montáž: -developerské projekty -oceľových konštrukcií (OK) -strešných a obvodových pláštov aj ...

Výroba a montáž: -plastové, hliníkové okná, dvere -posuvné dvere -zimné záhrady, prístrešky, altánky -polykarbonátové systémy -bodové, oblúkové svetlíky, striešky Služby: -zameranie okien, konzultácie a spracovanie ponúk -architektonické služby.

Podlahy - dodávky a pokládka podlahových krytín.

Opravy v domácnosti a kancelárii - montáž nábytku, zapojenie svietidiel, zapojenie a nastavenie domácej elektroniky, oprava a čistenie PC. Pokládka zámkovej dlažby, stavebné práce či úpravy záhrad. Aj zákazku väčšieho rozsahu.

Montáž, opravy: -inžiniering vyhradených elektrických zariadenia (vr. revízie a skúšok) -vyhradené zdvíhacie zariadenia -montáž, údržba a servis telekomunikačných zariadení. Výroba, inštalácia a opravy: -elektrické stroje a prístroje, elektronické zariadenia. Ďalšie služby: -projektovanie elektrických zariadení -montáž ...

Všetky zemné a stavebné práce ako pre drobných zákazníkov, tak aj pre väčšie firmy. Prípojky, kanalizácia, výkopy, svahovanie, úpravy terénu, búracie práce, prípravné práce pre stavby, pokládka dlažieb, murárske práce.

Výroba, montáž, rekonštrukcia: -balkónové konštrukcie -hliníkové opláštenie -presklené balkóny, lodžia.

Zemné, stavebné a výkopové práce. Vykonávame realizáciu stavieb, výkopy, kanalizácie, údržbu ciest a chodníka. Výstavby budov. Bezpečnostné práce, ostraha.

Stavebná spoločnosť: -stavebné práce všetkého druhu -spevnené plochy -komunikácie a chodníky -fasádny zatepľovací systém BEK -opravy a rekonštrukcia objektov -debnenie a montáž monolitických stropných konštrukcií - systém PERI -monolitické stropné konštrukcie -rodinné, bytové domy -rodinný, bytový dom, RD -pôdne vstavby, vstavba ...

Predaj, montáž, pokládka: - podlahy - interiérové dvere - infrasauny.

Energetický preukaz Energetický audit Projekčná činnosť Termovízna diagnostika Znalecké posudky

Výhradný dovozca plynových kotlov firmy ARISTON certifikované podľa ISO* 9001:2001. Import, predaj, montáž, oprava, servis: -závesné kotly 4-65 kW značiek ARISTON. ARISTON: -závesné, plynové kotly: -MICROGENUS PLUS, MICROSYSTEM, EUROCOMFORT, MICROCONDENS, UNO*, MODULA, spaliny vyvedené cez stenu turbo alebo do komína ...

Izolatérstvo, hydroizolácia, strechy, terasy, zemné izolácie