Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Murárstvo, murárske práce, stavebné práce. Vykonávame sadrokartonárske práce vrátane montáží strešných okien.

Projekcie a návrhy, projekčná činnosť. ohľadom vykurovania, zdrojov tepla. Projekčné práce. Autorizácia podľa ČKAIT 1003819 Poradenská činnosť Prieskumy Zameranie existujúcich stavov Štúdia Dokumentácia pre územné konanie Dokumentácia pre stavebné povolenie Dokumentácia pre výber dodávateľa Realizačná dokumentácia Dokumentácia skutočného ...

Montáž, opravy, revízia plynových zariadení. Plynárske práce.

Paneláreň. Výroba: -železobetónových prefabrikátov. -cestných panelov. -cementových prvkov. Práca: -armovanie (rebierková oceľ, výstuže). Zámočnícke práce: -oceľové konštrukcie. -zámočnícke výrobky (schodisko, zábradlie)

Maliarstvo, natieračstvo. Vykonávame maľby: - klasické disperzné - umývateľné - štruktúrované -striekané tapety - dekoratívna – benátska štuka - špeciálne (detoxykačné, tepelne izolačné) - plošné potiahnutie stierkovou omietkou (panelové, betónové podklady, hrubé omietky, trhliny a praskliny).

Maliarstvo, natieračstvo. Vykonávame maľby: - klasické disperzné - umývateľné - štruktúrované -striekané tapety - dekoratívna – benátska štuka - špeciálne (detoxykačné, tepelne izolačné) - plošné potiahnutie stierkovou omietkou (panelové, betónové podklady, hrubé omietky, trhliny a praskliny)

Statické výpočty. Projektová činnosť, projektant.

Dokončovacie stavebné práce. Rekonštrukcia.

Stavebné a murárske práce. Pôdne vstavby, rekonštrukcia kúpeľní, obkladačské práce, rekonštrukcia. Autodoprava.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Vodo, topo, plyn. Zaisťujem rekonštrukcie, opravy a rozvody v bytových a rodinných domoch. -výmeny a montáže zariaďovacích predmetov, ako sú vane, vodovodné batérie, drezy, umývadlá, WC a napojenie práčok a umývačiek.

Stavebná firma, stavby na kľúč. Stavebná činnosť: -bytová, občianska výstavba, rekonštrukcia a novostavby -pôdne vstavby -sadrokartóny, suchá výstavba -pozemné a inžinierske stavby -stavebné výplne -spoločnosť je certifikovaná ZELENÁ ÚSPORÁM -zatepľovanie objektov -stolárska výroba.

Stolárstvo, stolárstvo Výroba na zákazku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na mieru -interiéry -kuchynské linky -vstavané skrine -bytový nábytok -predsiene -odkladacie steny a skrine -šatníkové skrinky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabíny), všetko na mieru a na kľúč -sauna súkromná aj ...

Stavebná spoločnosť. Realizácia stavby na kľúč a to vrátane zaistenia projektovej dokumentácie. Držíme certifikát kvality ISO 9001:2008 Zelená úsporám. Realizujeme novostavby (občianske i priemyselné) a inžinierske siete. Výroba izbovej rekuperácie. Montáž rekuperácií v Juhomoravskom kraji.

Dodávka novostavby, rekonštrukcia: -pozemné stavby na kľúč -rodinné domy, domčeky, systém DRY-SIX -haly, sklady -pôdne vstavby -zatepľovanie objektov, systém MAMOTHERM a iné. Práca: -suchá montáž, sadrokartóny KNAUF, RIGIPS -pôdne nadstavby -zámková dlažba -chodníky -nadstavby -zatepľovanie stavieb a objektov -murárske, ...

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Murárstvo.

Maloobchod, predaj, poradenstvo, rozvoz a pokládka: -koberce orientálne, perzské, ručne viazané -kusové koberce vlnené, klasické, moderné, štvorcové, obdĺžnikové, kruhové, behúne -s bohatými vzormi z Orientu -moderný dizajn.

Výroba, montáž, zákazková výroba: - brány, bránky, ploty, plotové polia. Brány posuvné, pojazdné po koľajnici Brány nesené, posuvné bez koľajnice Brány krídlové a bránky Ploty a plotové polia

Práca: -Kovovýroba, zámočníctvo, zámočnícke práce -Sústružnícke práce - výroba zvarencov, strojných súčastí, posuvných brán, posuvná brána, zábradlia a pod -Kusová aj sériová výroba.

Stolárske práce: - stolárske práce. Výroba nábytku na zákazku. Výroba kuchýň, vstavaných skríň, spální, obývačiek, detských izieb, kúpeľní, kancelárií.

Architektonický projektový ateliér a stavebná firma, engineering. Návrhy, projekty: -koncepcia, urbanizmus -štúdie, návrhy exteriérov, interiérov -projekty (projekcie) pre Územné rozhodnutie, Stavebné povolenie -vykonávacie projekty -vypracovanie rozpočtov stavieb -návrh interiérov vrátane zákazkového nábytku. Inžinierska činnosť: ...

Predaj pozemkov vrátane inžinierskych sietí. Výstavba samostatných aj radových rodinných domov.

Činnosť: - klampiarstvo - pokrývačstvo - tesárstvo - stavby a rekonštrukcia sedlových a rovných striech, výmeny strešnej krytiny

Repase strojných zariadení. Distribúcia ložísk. Opravy strojov. Výroba špeciálneho náradia pre automobilový priemysel.

Konštrukcia, výroba, montáž, servis, opravy: kovovýroba. Kúpeľňové doplnky - sanita. REHA- invalidný program. Schody a zábradlia - výroba z nerezu. Gastro - nerezový nábytok. Cordivari - designové radiátory. Zákazková výroba z nerezu pre potravinársky a farmaceutický priemysel.

Stolárstvo, podlahárstvo -zákazkový nábytok -nábytok na mieru, všetko vnútorné vybavenie domov, bytov, kancelárií, reštaurácií, obchodov atď.