Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Práca: -maliarske -natieračské. Maliar, natierač. Murárske práce.

Renovačná technológia WELLE. Renovácia: -dvere: -poťahovanie špeciálnym plastovým materiálom -predĺženie, skrátenie dverí - presklenie, čalúnenie, polstrovanie, oplechovanie dverí -materiál (imitácia dreva, vrátane bielej) -doplnky (okrasné zasklievacie rámčeky, kazety, sklá, lišty, kovania) -rýchlosť, čistota, kvalitný ...

PORIADOK ROBÍ PRIATEĽOV Služby, servis, upratovacie, čistiace práce, strojné čistenie: -koberce, čalúnený nábytok, podlahy (PVC, teracco, mramor, marmoleum) -umývanie okien, výkladov (aj vo výškach). Upratovanie dodávateľské: -kancelárie, sklady, nájomné domy, výrobné priestory. Predaj, pokladanie (pokládka): -koberce, PVC ...

Výroba, predaj: - plastový zvárací drôt a profily z PE, PP na zváranie plastov, polypropylénových dosiek (kruhový, oválny a trojuholníkový profil, široký výber farieb) - ABS, EPDM pre autoopravy - certifikát EPW - technológ zvárania plastov, termoplastov.

Prenájom: - plošina MP13, MP16 Ponúkame elektroinštalačné práce: -revízia -inštalácia, opravy, revízia -hromozvody. Dodávka centrálnych vysávačov.

Suchá montáž, priečky, podkrovné vstavby - všetky sadrokartonárske práce KNAUF, RIGIPS -odvetrávaná fasáda a odvetrávané sokle -montáž strešných okien VELUX -nátery plechových striech, atík, zvodov - stavebné a murárske práce -izolácia tepelnej obvodových plášťov budov -pôdne vstavby kompletné. Osvedčenia o registrácii ZELENÉ ÚSPORÁM.

Prípravné a dokončovacie práce v stavebníctve. Pôsobisko práce Brno.

Skladovanie tovaru a manipulácia s nákladom Autožeriavové práce do 30t. Služby: -vykonávame všetky autožeriavnícke práce (autožeriavnícke) do 30 ton* a výšky 39, 5 m -mobilné žeriavy 1x AD-080, AD-160, AD-20, AD-28, AD-30 -prevozy stavebných buniek a materiálu (autožeriav + vlek do 5 ton viď. grafika) -práca pre strojársku výrobu a ...

Maliarstvo a natieračstvo Brno -všetky maliarske a natieračské práce -špeciálne maliarske práce -tapetovanie a nátery všetkého druhu Z doplnkových prác Vám môžeme ponúknuť vypratávacie práce, sťahovanie, búranie, či pokládku plávajúcich podláh.

Naša spoločnosť zaisťuje komplexnú rekonštrukciu bytového jadra a bytov v Brne. Realizujeme aj rekonštrukciu kúpeľní. Ďalej vykonávame zatepľovanie fasád.

Spracovanie prípravnej a projektovej dokumentácie riadených skládok odpadov, zariadení na úpravu odpadov, recyklačných zariadení, zberných stredísk odpadov (dvorov), imobilizačných plôch a prekladacích staníc odpadov. Ďalej koreňových čistiarní odpadových vôd komunálnych. Spracovávame projekty odplyňovacích zariadení a zariadení na využitie ...

Murárstvo Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Spoločnosť Design Compact, s.r.o. sa môže pochváliť viac ako 20-ročnou praxou v odbore výroby individuálneho nábytku. Zameranie máme predovšetkým na interiérovú výrobu, drevené obklady a pokládku terasových podláh. Zaistíme všetko od 3D návrhu až po samotnú realizáciu projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architektmi a interiérovými ...

Strojárska výroba. Lokalita: Brno, Jihomoravský kraj, Česká republika (ČR), Brno-mesto.

-Viazanie a aranžovanie kvetov -Vykonávanie prác vo výškach pomocou horolezeckej techniky -Obchodná činnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj

Výroba, montáž a servis - zábradlie - schodisko Výroba, montáž a servis - oceľové konštrukcie Umelecké kováčstvo - stavebné zámočníctvo.

Zaoberáme sa zváraním a poskytujeme servis, opravy, náhradné diely.

Kompletný servis v oblasti povrchovej úpravy dreva. Laky, farby na drevo, brusivo, tmely, moridlá, lepidlo na drevo. Brúsne materiály známych značiek SIA a EKAMANT. Predaj talianskych lepidiel COLLANTI CONCORDE a tmelov IMPA.

Veľkoobchod: -kúpeľňové batérie, termostaty -termostaty -napúšťacie a prepadové systémy -sprchy, sprchové systémy -špeciálne armatúry -kuchynské batérie -splachovacie systémy.

Bezpečnostné značenie podláh. Lajnovanie telocviční a športovísk. Pokládka bezpečnostného podlahového značenia v priemyselných halách, krytých garážach či skladoch, značením schodísk a miest so zníženou výškou prejazdu.

Tesárske, pokrývačské a klampiarske práce a ich rekonštrukcia, izolácia striech.

Špeciálna výroba stavebných rozvádzačov a elektrorozvodných skríň všetkých typov.

Kachliarstvo a kominárstvo . Stavba kachľových pecí, krbov, sporákov a chlebových klenutých pecí. Opravy historických kachlí. Stavba keramických aj nerezových systémových komínov. Sanácia (frézovanie a vložkovanie) komínov. Revízia spalinových ciest.