Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Elektromontáže. Elektroinštalačné práce.

Projekčný ateliér. Činnosť v investičnej výstavbe centier miest a rodinných domov.

Vodoinštalatérstvo. Odstraňovanie inštalatérskych havárií non-stop. Opravy a výmena vodovodných batérií, WC, umývadiel, vaní, ohrievačov vody a radiátorov. Inštalatér.

Kompletná výstavba fotovoltaických elektrární, , na kľúč”. Predaj jednotlivých súčastí pre fotovoltaické elektrárne. Predaj veľkopriestorových svietidiel.

Služby, prenájom: -prenájom kancelárií. BISTRO NAJRENT - čerstvé jedlo každý deň. Maloobchod s podlahovými krytinami a doplnkami, stavebnou chémiou, potrebami pre podlahárov, prípravkami na údržbu a ošetrovanie podláh.

Stavebné práce, rekonštrukcie, murárske práce.

Maliarstvo, natieračstvo. Maliar, natierač. Nátery. -maľovanie bytov -maľovanie rodinných domov -maľovanie kancelárií -maľovanie priemyselných hál -natieračské práce -nátery okien -nátery dverí -nátery radiátorov -nátery kovových konštrukcií -nátery fasád Stierkovanie vyrovnanie stien pomocou stierkovej hmoty Dekoratívne techniky

Maliarske a lakovnícke práce. Maľovanie bytov, kancelárií, škôl, reštaurácií, nátery fasád až po veľkoplošné zákazky.

VN machinery, s.r.o. Kovovýroba, zámočníctvo. Brno, Brno vidiek. Výroba z nerezu, zváranie nerezu, nerezu. Výroba - nerezové komponenty pre stroje a zariadenia, jednoúčelové stroje. Výroba oceľovej konštrukcie (oceľových konštrukcií). STROJNÉ ZÁMOČNÍCTVO. -zvárané strojné súčasti -skelety a opláštenie strojov -výroba foriem -spracovanie ...

Remeselnícke práce: - elektroinštalácia, revízia objektov, domov, bleskozvodov, elektrospotrebičov do 1 000V.

Výstavba - nízkoenergetické rodinné domy. Výstavba nízkoenergetických a pasívnych domov - drevostavieb. Výstavbu vykonávame tzv. „na kľúč“ resp. v prevedení "Hrubá stavba". Zadarmo vypracujeme predbežnú cenovú kalkuláciu.

Podlahy, plávajúce podlahy, PVC, korok, športové povrchy, vonkajšie terasy.

Ponuka sadrokartonárskych a stavebných prác.

Fotovoltaické elektrárne, slaboprúdové a silnoprúdové inštalácie. Revízie, projekty, montáž a dodávky elektrických zariadení. Kompletné dodávky na kľúč, záručný a pozáručný servis.

Brúsenie na plocho aj na guľato Obrábanie: - frézovanie - sústruženie - nástrojárstvo Zváračské práce - zváranie TIG Lisovanie kovov Zámočnícke práce - kovovýroba.

Revízia: -elektrické inštalácie (prípojky elektrozariadení objektov domov, bytov) -revízne správy na kolaudáciu -prihlášky na odber el. energie -hromozvodov -pracovných strojov -elektrických spotrebičov (počítače, monitory, tlačiarne, adaptéry, kuchynské spotrebiče, stolné lampy, ventilátory, predlžovacie šnúry) -elektrického náradia ...

Architektonické návrhy interiérov a kusového nábytku, výroba a predaj: -kancelársky nábytok (prevedenie dyha aj lamino, výroba podľa požiadaviek zákazníka) -obchodné priestory -originálny solitérny nábytok (minimálna séria-záruka jedinečnosti interiéru) -pracovne -vybavenie (hotely, reštaurácie, lekárne, ordinácia, ...

Tesárske, pokrývačské práce: - výroba, montáž krovov, pergol, prístreškov, drevených podhľadov, vikierov i strešných okien. Rekonštrukcia striech, podkrovné vstavby a nadstavby.

Vodoinštalatérske, kúrenárske, plynárske práce. Projekcia, montáž, servis solárnych systémov, solárny ohrev. Závlahové systémy záhrad, športových ihrísk.

Projektovanie a realizácia vodohospodárskych stavieb. Znalecká činnosť v oblasti čistenia komunálnych a zaolejovaných odpadových vôd.