Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Projekcia elektroinštalácie, revízia elektroinštalácie.

Dodávky a montáž technologických zariadení pre energetický, chemický, petrochemický priemysel - dodávky, výroba a montáž potrubia - výroba a montáž oceľových konštrukcií - výroba a montáž zdvíhacích zariadení - montáž, opravy a revízie vyhradených plynových zariadení - revízie a skúšky prevádzkovaných kotlov a tlakových nádob.

Maloobchod a veľkoobchod -elektroinštalačný materiál káble, vodiče, zásuvky. -výroba rozvádzačov -elektromontáže -zámočnícka výroba

Projekčná kancelária. Projekcia - dopravné stavby.

Projektovanie - obytné stavby, projektovanie priemyselnej stavby, zaistenie kompletnej rekonštrukcie a modernizácie stavieb.

Projekcia - kúrenie, plynoinštalácia. Inžinierska činnosť. Projekcia - vodoinštalácia, kanalizácia, projekcia - chladenie.

Predaj: -náterové hmoty -farby, laky -miešanie farieb -lakýrnické, maliarske a natieračské potreby.

Projektová činnosť v investičnej výstavbe.

Natieračské práce Maliarske práce Tapetárske práce. Predaj, montáž - nábytok Výroba - nábytok. Hodinový manžel - údržbárske práce - maliarske, natieračské a tapetárske práce - montáž nábytku - vonkajšie a výškové práce - stavebné a remeselné práce. Výškové práce. Stavebné a remeselné prácerekonštrukcia na kľúč - bytové jadrá.

Rekonštrukcia domov, bytov, kúpeľní.

Stolárstvo. Výroba, predaj, poradenstvo, montáž: -eurookná, dvere, interiéry, zákazkový nábytok: -drevené eurookná na zákazku (všetky tvary a veľkosti vrátane oblúka a okrúhlych okien) -historické okná a dvere dub, smrekovec, smrek -parapety, žalúzie, rolety, protihmyzové siete -dvere vchodové, balkónové dub, smrek, borovica, ...

Požičovňa náradia. Pre potreby profesionálov i domácich majstrov poskytujeme požičiavanie záhradnej techniky a stavebnej mechanizácie. Prenájom špeciálneho náradia napr. pre stolárov, sklenárov, elektromontérov.

Návrhy, projekcia, montáž pre solárnu techniku, expanznú techniku, kotolne, vykurovanie, ohrev vody, tepelné čerpadlá.

Umelecké kováčstvo. Kováčstvo, zámočníctvo. Reštaurátorské práce (reštaurátorstvo). Kované výrobky, kováčske práce. Predaj: -kováčske výrobky a náradie. Výroba: -brány (brán), bránky (bránok), mreže (mreží), zábradlia, svietniky(svietnik), krbové súpravy (krbových súprav), rošty (roštov), ražne (rožňov), postele (posteľ), stoličky ...

Výškové stavebné práce s pomocou horolezeckej techniky.

Natieračské práce Maliarske práce Murárske dokončovacie práce.