Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Murárstvo Izolatérstvo

Murárske, sadrokartonárske, výkopové práce.

Geodetické a kartografické práce.

Stavebná firma, člen cechu maliarov a lakovníkov SR: -kompletné úpravy, údržba a rekonštrukcia interiérov, dverí, radiátorov -maliarske a natieračské práce vr. upratovania, maľba interiéru (aj v neprítomnosti objednávateľa) -maľby z tuzemských i zahraničných (TOLLENS, DULUX, HET, PRIMALEX, REMAL) -nátery, nástreky fasády aj historických ...

Projekčný ateliér. Služby: - projektová činnosť v stavebníctve: - vypracovanie projektovej dokumentácie - návrhy, realizačné projekty - budovy, interiéry.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo: - rozvod vody, plynu, kúrenia, odpadov a vodovodných prípojok - rekonštrukcia starých vykurovacích systémov, výmeny bojlerov.

Kúrenárske práce Správa - tepelné zdroje. Správa bytov Vodoinštalatérske práce.

Projektová činnosť vo výstavbe, projekcie.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení. Elektromontáže.

Vodoinštalačné a kúrenárske práce. Vodo, topo.

Rekonštrukcia - interiéry. Zatepľovanie - fasády, strechy. Realizácia - mostná konštrukcia, novostavby, rekonštrukcia - exteriéry. -sadrokartónové systémy -rekonštrukcia bytových jadier -rekonštrukcia a úpravy interiérov -rekonštrukcia kúpeľní -kuchyňa na mieru -truhlárske práce -výstavba rodinných domov -mostná konštrukcia. PLASTOVÉ ...

Projekčná kancelária. Projektová činnosť v stavebníctve. Inžinierska činnosť. Finančné poradenstvo.

Projekcia, projektová dokumentácia - pozemné stavby. Projekcia - stavby vodného hospodárstvaspracovanie projektovej dokumentácie, projekcia - kanalizácia. Krajinné inžinierstvo. Autorizovaný inžinier.

Školenie vodičov VZV a technickej kontroly VZV Školenie vodičov VZV Technické kontroly VZV Revízia tlakových nádob, kotlov a odborné prehliadky kotolní. Revízia a školenia.

Maliarstvo, natieračstvo. Tapetovanie.

Murárstvo. Obklady a dlažby interiérov aj exteriérov. Ponúkame rekonštrukcie kúpeľní, bytových jadier a podkrovné vstavby zo sadrokartónu.

Geodetické služby so špecializáciou na kataster nehnuteľností, vytyčovanie hraníc, rozdelenie pozemkov a vytýčenie stavieb.

Rekonštrukcia a výstavba objektov, kompletná rekonštrukcia bytov a kancelárií, montáž suchej stavby, všetky murárske a obkladačské práce, stolárstvo a stolárstvo na mieru, podlahárske práce, elektroinštalácia, voda-kúrenie-plyn, tesárske práce, sťahovanie, vypratanie a upratovanie, eurookná.

Elektroinštalácia, matečné spínacie hodiny, podružné hodiny, autonómne hodiny, športová časomiera.