Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Obkladačské práce - podlahárske práce.

Izolácia - stavby - strechy - balkóny - terasy.

Projekčná a konštrukčná kancelária - tvorba výkresovej dokumentácie - digitalizácia výkresov - vývoj, konštrukcia a kompletné spracovanie výrobnej dokumentácie strojárskych zariadení v 3D systémoch - spracovanie projektov nových výrob - optimalizácia využitia energií pri výrobe - zaistenie požiadaviek na technickú bezpečnosť výrobku - ...

Stavebné práce: - obklady, dlažby - zatepľovanie, fasády - kompletná rekonštrukcia kúpeľní.

Realizácia bytových a nebytových interiérov. Ponúkame Vám dodanie materiálu a jeho následnú odbornú montáž: - tieniaca technika - dvere, zárubne - podlahy - schody.

Montáž: - napínané stropy sú nástupcom klasických stropov zo sadrokartónu, predstavujú závesný stropný systém skladajúci sa z dvoch základných komponentov – obvodového profilu a ľahkej membrány z PVC, ktorá sa napína a upevňuje na danú plochu. Vedľa stropov môže byť tento systém použitý aj na steny, na vytváranie stropných i nástenných malieb, ...

Rekonštrukcia - rehabilitačné bazény. Architektonický ateliér. Rekonštrukcia - historické objekty, RD, domy pre seniorov.

Tepelné izolácie, protipožiarna ochrana stavieb. Ďalšie činnosti, služby: -izolácia chladiacich systémov -predaj izolačných materiálov -kontroly prevádzkyschopnosti protipožiarnych systémov -klampiarske práce.

Rekonštrukcia bytov, bytových jadier a kúpeľní. Návrhy interiérov, realizácia - kuchyňa - 3D vizualizácia.

Izolácia, Montáž - sadrokartón podhľady, minerálne podhľady, priečky, steny, stropy atypickej sadrokartonárske práce.

Projekcia, realizácia a servis - pozemné aj strešné fotovoltaické elektrárne na kľúč. Dodávka - jednotlivé komponenty na výstavbu fotovoltaických elektrární.

Stolárska výroba z lamina - nábytok na zákazku - kancelársky - reštauračná - laboratórne - školské - kuchyňa - obývacie steny - skrine - postele.

Návrh, atypická zákazková výroba, montáž: -eurookná aj historické okná -drevené vstupné a masívne eurodvere -interiérové dvere -schodisko, zábradlie -nábytok: -spálňa -kuchyňa -obývacie izby -predsieňové odkladacie steny -stoly, lavice interiérové -kuchynské linky -interiéry, nábytok pre: -reštaurácie, kancelárie.

Projektovanie elektrických zariadení vrátane položkových rozpočtov. Vykonávam silnoprúdové inštalácie.

Projektová a inžinierska kancelária v Brne.