Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Firma patrí od roku 2002 do skupiny Tyco. S podporou svojej materskej spoločnosti poskytujeme špecializované ekologické služby zamerané na ochranu životného prostredia a na služby v oblasti zásobovania pitnou vodou a čistenia odpadových vôd. "Spoločnosť je nositeľom certifikátov kvality - ISO 9001, EMS - ISO 14001 a BOZP - OHSAS 18001". ...

Činnosť: - autodoprava - zemné, výkopové práce.

Práca: - inštalatérske - kúrenárske - plynoinštalácia - rozvody vody - montáž solárnych systémov.

Práca: - elektromontážne, elektroinštalácie.

Predaj a internetový katalóg prostriedkov na riešenie havarijných situácií. Ponúkame: - tesniace prostriedky - priemyselné rohože a utierky - olejové a odpadové hospodárstvo - sorbenty sypké aj textilné - značenie, zrkadlá, značky - ochranné pomôcky - odmasťovacie stoly a bezpečnostné nože.

O spoločnosti ALMARK je česká spoločnosť poskytujúca dodávateľské riešenia pre firmy pôsobiace v stavebnom priemysle av oblasti zváračských a zámočníckych prác. Účel spoločnosti Účelom spoločnosti ALMARK je pomáhať firmám úspešne dokončiť projekty, šetriť ich čas a prinášať radosť z práce. To uskutočňujeme prostredníctvom uceleného ...

Práca: - murárske - podlahárske - údržbu zelene Požičovňa náradia.

Stavebná činnosť - murárske práce - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - výstavba, rekonštrukcia bytového jadra - elektroinštalačná práca - podlahárske práce.

Činnosť: - rozpočty pozemných stavieb - spracovanie rozpočtov stavieb.

Činnosť: - zemné a výkopové práce - demolácia

Služby: - murárske práce - rekonštrukcia bytov, domov - sadrokartonárske práce - fasády

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske.

Práca: - sadrokartonárske - montáž sadrokartónu.

Práca: - elektrikárske - elektroinštalácia - revízia elektro.

Práca: - kúrenárske - inštalatérske.

Revízia elektrických zariadení, bleskozvodov, spotrebičov a strojov - revízia elektrických zariadení - revízia elektrických spotrebičov - revízia elektrických strojov - revízia bleskozvodov.

Predaj, montáž, servis a údržba - plastové okná a dvere - hliníkové okná a dver - drevené okná, eurookná a dvere - strešné okná - garážové okná - žalúzie, markízy, siete proti hmyzu.

Servis a opravy okien - plastové okná, drevené eurookná - výmena tesnenia alebo skla.

Žeriavnícke práce: - autožeriavy Tatra 815 HYCO 90, 95, Praga V3S - AD 080.

Práca: - murárske - fasády - zateplenie domov - sadrokartonárske - montáž strešných okien.

Stavebné práce: - novostavby - rekonštrukcia budov - zateplenie fasád - sadrokartonárske práce - murované, drôtené ploty. Záhradnícke práce: - realizácia, údržba záhrad - terénne úpravy.

Služby - kompletná údržba zelene - rizikové výrub stromov - výškové práce - upratovacie služby.

Hodinový manžel - maliarske a natieračské práce - záhradnícke úpravy, kosenie trávnikov, úprava záhonov - drobné murárske práce.

Práca, služby: - rekonštrukcia interiérov, bytov, domov - rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier - obkladačské práce - murárske práce - sadrokartonárske práce - maliarske