Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavebné práce: - rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier - obkladačské práce.

Predaj, servis nástrojov na spracovanie plechu - tvárniace a vysekávacie nástroje pre vysekávacie centrá - nástroje na ohraňovacie lisy - nože pre tabuľové nožnice.

Predajňa: -podlahy vinylové, laminátové PVC -bezpečnosťou dvere, výhradný predajca bezpečnostné dvere HT DVERE vrátane zamerania a montáže -interiérové dvere -vchodové dvere, exteriérové dvere vrátane príslušenstva Práca, montáž: -rekonštrukcia kúpeľne, nová kúpeľňa na kľúč -podlahárstvo, stolárstvo -renovácia parkiet.

Špecializujeme sa na pokládky podlahových krytín a montáž interiérových dverí. Vinylové podlahy, lino, PVC, drevené, laminátové podlahy, koberce a doplnky.

Predaj, inštalácia - zmäkčovače vody - filtrácia vody, vodné filtre - úpravňa vody.

Technický stavebný dozor - koordinátor BOZP na stavenisku.

Činnosť: - revízia plynu - revízia tlakových nádob stabilných - revízia kotlov IV. triedy - odborné prehliadky kotolní

Činnosť: - stavebné práce - zatepľovanie fasád - fúkaná minerálna vata - otvorové výplne - rekonštrukcia domov.

Geodetické práce: -geometrické plány -vytyčovanie hraníc pozemkov, stavebných objektov -polohopisné a výškopisné merania -mapové podklady pre projekt -základné mapy závodov -digitálne mapy.

Predaj, veľkoobchod: -stavebniny.

Servis, oprava zváracej techniky u zákazníka. Predaj nové aj použité zváracie agregáty. Predaj a opravy rezacie a zváracie, bodovacie stroje, strojov. Poradenstvo a aplikácie. Bazár rezacej techniky, výkup a predaj. Servis zváracej-bodovacej techniky a príslušenstva nie je obmedzený značkou či vekom zariadenia. Servis má na zásah vozidlo ...

Stavebné práce: - rekonštrukcia domov, bytov - rekonštrukcia kúpeľní.

Práca: - maliarske - natieračské - dekoratívne, reklamné maľby.

Služby: - rámovanie a paspartovanie obrazov

Všetky stavebné práce, zemné práce, výkopové práce, murárske a búracie práce, búranie, vrátane odvozu sutiny, zeminy. Sadrokartóny, fasády. obklady, dlažby. Región Juhomoravský kraj, Brno, Znojmo, Breclav.

Veľkoobchod, maloobchod: - stavebniny - stavebný materiál - strešné krytiny - stavebná chémia - izolačné materiály.

už ako s.r.o. - Podlahy Kyjov s.r.o. Podlahárstvo, profi podlahy, predaj, renovácia, montáž: -plávajúce podlahy -parkety -palubky -dvere -žalúzie doplnky. Kvalitné profesionálne práce. Fa. adresa: Jahoda a Šalša, 696 49 Žiadovice 26

Práca: -zváračské, zváranie -zámočnícke práce, zámočníctvo -kovovýroba -vybavenie poľnohospodárskych stavieb, ohrady, ploty, krmelce, brány... Kovovýroba pre oblasť poľnohospodárstva. Produkty pre oblasť pastvinárstva, ako aj ustajnenia: -produkty pre dobytok, ovce, kone. Povrchová úprava: -žiarové zinkovanie pokiaľ nie je so zákazníkom ...

Služby: - projektovanie sanácií vlhkého muriva

Stavebná činnosť - bytová výstavba, rodinné domy na kľúč - realizácia novostavieb - prestavby či rekonštrukcie - zateplenie fasády - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - projektová dokumentácia - požičovňa lešenia.

Dodávateľ zimných záhrad, plastových okien a dverí. -zasklievanie lodžií a balkónov (lodžia, balkón) -posuvné systémy -vnútorné presklené steny -presklené fasády -plastové okná a dvere -automatické dvere.

Strecha od A až po Z. Výroba strešnej konštrukcie, priehradové väzníky -inštalácia väzníkov strechy -tesárske práce -pokrývačské práce. Naše služby zaisťujeme po celej SR.

Veľkoobchod, veľkosklad, predaj: -farby (farby) a laky -PRIMALEX PROCOLOR -miešanie farieb na počkanie -tónovanie fasádnej, interiérovej farby, -zatepľovacie systémy -omietky -špeciálne náradie-STORCH, KANA -polystyrénové obklady-biele dyhované, plastové -dekoračné štukatérske lišty -tapety-300 druhov, samolepiace ...

Výroba, montáž, zámočnícka práca: -plastové ploty -kovové ploty -brány a bránky -garážové vráta -zábradlie -zámočnícke práce -podbitie ríms.