Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj, maloobchod: - inštalatérsky materiál - kúrenársky materiál - sanitárna keramika.

služby: - kovovýroba - zámočnícke práce - zváračské práce - výroba zábradlia a produktov pre gastronómiu a zdravotníctvo, ako sú stoly, regály a vozíky.

Predaj, e-shop - príslušenstvo k bazénom - bazénovej chémie, schodíky, náhradné trysky - solárne plachty - posilňovacie stroje do vody.

Stavebná činnosť - hrubá stavba - stropné konštrukcie - obkladačské práce - zatepľovanie - hydroizolácia.

Elektromontáže, elektromontážne práce - elektroinštalácia - montáže elektrokotlov, osvetlenie - revízie, opravy a montáže hromozvodov.

Práca, remeslo: - umelecké stolárstvo - reštaurovanie Výroba: - nábytok z masívu - repliky historického nábytku

činnosť - karosárske a zámočnícke práce. zákazková výroba - zábradlia - brány, bránky - regály - poklopy.

Výroba - kuchyne na mieru - atypický nábytok.

Montáž, oprava, servis: - elektrické stroje a zariadenia - satelity - anténne rozvody Elektroinštalačné práce.

Práca, služby: - rekonštrukcia - zatepľovanie - vymurovanie - obklady - búracie práce

práca: - pokrývačské - tesárske - klampiarske.

činnosť - montáž plastových a hliníkových okien, dverí a presklených fasád - montáž a opravy zimných záhrad - montáž žalúzií, sietí proti hmyzu a všetkého príslušenstva - montáž laminátových a drevených podláh.

Zámočníctvo, výroba - špirálové podpery - špirály k paprikám - závesné špirály a stojany - rovné tyčky s okom.

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynoinstalační - montáž čerpadlá, solárne systémy

E-shop: - bazénová chémia - chémia do bazénov

Stavebná činnosť - rekonštrukcia, revitalizácia - výstavba rodinných domov - kúrenárske práce - vodoinštalatérske práce - plynárenskom práce.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj. dosky: -polykarbonátové -PVC -plexi -plast (plastové dosky) -priemyselné plasty -SPC dosky - komôrkový polykarbonát -PC panely zámkovej -SPC Diamond -vícestěnné polykarbonátové dosky -laminátové dosky -PMMA (rúrky a tyče), plexisklo -svařovcí materiál, hliníkové profily. svetlíky: ...

služby - stavebné rozpočty - finančné rozpočty stavieb.

Izolačné firma. Projekty, konzultácie, kompletné dodávky, opravy, rekonštrukcie: -tepelné izolácie -potrubí, telies energerických a vzduchotechnických zariadení (Kotolne, turbíny, a i.), Zdravotne technických inštalácií, ústredného vykurovanie -izoláciu chladiarenských zariadení -pěnovým polystyrénom, pomocou panelov ...

služby: - zámočníctvo - montáž oceľovej konštrukcie, priemyselné haly - opláštenie z PUR, minerálnych panelov - montáž striech z trapézových plechov a sendvičových panelov - zemné práce - nákladná autodoprava