Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

služby: -hloubkové čistenie kobercov v Brne, Břeclavi a Hustopečiach -čistenie čalúnenie, matracov a automobilových interiérov.

Systémy generálneho kľúča. Projekcia, montáž: -zabezpečení podľa zákona 148/98 sb. o ochrane utajovaných skutočností mechanický zabezpečenie objektov podľa požiadaviek poisťovní -bezpečnostné dvere a fólie -protipožární dvere -bezpečnostné kovania -ROSTEX, FAB, EVVA, GE-BE, HOPPE, ABLOY -přídavné bezpečnostné zámky rohové, na ...

Výroba, služby: -geodetická, znalecká kancelária -geometrický plán orientovaná a vytýčenie hraníc pozemku -podklady pre projekt -znalecký posudok.

zememeračské kanceláriu služby: - geometrické plány - vytýčenie hraníc pozemku - zameranie pre projekt - inžinierska geodézia - vytyčovanie stavieb - poradenstvo v KN

Výroba: -provádění železobetónových konštrukcií -monolitický betónový strop = liaty železobetónový strop -schodiště -betonové konštrukcie.

Výroba: -a oprava strešnej konštrukcie, prístrešky, altánky, pergoly a v neposlednom rade chatky -tesařské, klampiarske a pokrývačské práce -poradenstvo a cenovej ponuky zdarma.

Špecializujeme sa na zastrešenie bazénov, unikátne Bezkoľajnicové a Jednokoľajnicové systém vyrábame ako jediná spoločnosť v Českej republike. Ďalej vykonávame zastrešenie vchodov, prístreškov, balkónov, striedačkách.

Firma Milan Padyšák sa zameriava na studniarske práce. Máme mnohoročné skúsenosti v tomto odbore, prevádzame hĺbenie, tiež čistenie, údržbu a opravy studní. Vybudujeme pre Vás novú kopanou studňu podľa zadania a zaistíme tiež výrobu skruže vhodného priemeru. V rámci našich služieb sa postaráme aj o potrebné stavebné aj iné ...

Stavebná spoločnosť pre Vás zabezpečí kompletné stavebné práce na kľúč: - murované, drevostavby - kompletná rekonštrukcia - murárske obklady, dlažby, sadrokartónové steny, rozvody vody - obložky dverí, stolárske prvky - tesárske, pokrývačské práce

Podlahárstvo: - zameranie - návrh - poradenstvo - inštalácia - rekonštrukcia

Komplexné geodetické zameranie a tvorba výkresovej dokumentácie a 3D modelov pozemkov, exteriérov a interiérov budov. Ponuka služieb: zameranie existujúceho stavu (pasport) pozemkov a budov, laserové skenovanie, tvorba výkresovej dokumentácie budov a pozemkov, tvorba 3D modelov budov a terénu. Geodetické práce pre Brno, Zlín a ich okolia.

Výroba: -vrata, dvere, mreže, konštrukcie na KORIAN, koše na tovar, a i. -ohýbání a strihanie plechov, lisovanie, zváranie, flowdrillování.

Naša firma sídliaca v obci Ostopovice v okrese Brno - venkov sa zaoberá predovšetkým pokládkou zámkovej dlažby, vrátane prípravy podložia. Pokladáme zámkovú dlažbu na vonkajších plochách, komunikáciách, parkoviskách i chodníkoch. Tvar a farba dlažby je vždy podľa priania zákazníkov. Ďalej Vám ponúkame aj ďalšie stavebné práce, ako napríklad ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -kompletné sortiment -Nástroje kovoobrábacie -Nástroje pre frézovanie kalených materiálov (kalené materiály) -Nástroje pre výroba, výrobu foriem, formy -upínací náradia pre sústruženie a frézovanie.

služby: - projektovanie elektrických zariadení - výroba, inštalácia a opravy elektrických strojov a prístrojov - montáž, opravy, údržba vyhradených elektrických zariadení - výroba rozvádzačov nízkeho napätia a batérií, káblov a vodičov

Veľkoobchod, maloobchod: -materiál pre výrobu nábytku. Zákazková výroba: -kuchyňské linky -interiérový nábytok. služby: -doprava výrobkov zákazníkom -formátování -olepování ABS hrán. -predaj kovanie pre nábytkárov - Blum, FGV; spojovacie materiály - skrutky, spojovacie skrutky, krytky; kuchynské drezy Franke; brusivo a pílové ...

Predaj, dodávka, distribúcia interiérové dvere a zárubne výrobcov Korçë, BOULIT, PORTA DOORS, VERTE skvalitní materiálov -vnútorné dvere a púzdra JAP sklenené alebo drevené. -tvaroviek TWIN, MP, COBRA, METALIA -kompletné servis: zameranie, predaj, doprava, montáž.

Predaj, montáž: -Dvere -zárubně.

Stavebná firma: - novostavby, rodinné a bytové domy - rekonštrukcie domov, bytov, bytových jadier - stavebné práce pre dodávky vnútorných i vonkajších bazénov na kľúč - terasy a plochy z exotických drevín. Inžinierska činnosť.

Zámočníctvo. Výroba schody, zábradlia, brány, ploty, zábradlia, oceľové konštrukcie.

Montáže a dodávky technologických zariadení pre energetický, chemický a petrochemický priemysel.

sklenárske práce -zasklívání okien, dverí a výkladov na mieste u zákazníka -sklenářství - pojazdná sklenárska dielňa -všetky sklenárske práce -sklenářské práce - izolačné dvojsklá bezpečnostné sklá s fóliou s atestom pre poisťovne, zasklievanie -dodávky všetkého sortimentu plochých skiel, dvojskiel bezpečnostného skla -zasklívání - ...

Návrhy a realizácie: - interiéry Návrhy a výroba: - kuchyne vrátane spotrebičov. Výroba - dyhovaný aj masívny nábytok - dvere. stavby - domy.

Inžinierska činnosť v oblasti dopravných a železničných stavieb.