Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Izolačné práce Obkladačské práce Rekonštrukcia - kúpeľne - bytová jadrazednícka práca -rekonštrukcia - kúpeľne.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Montáže, rekonštrukcia a opravy vodovodných rozvodov. Montáže, rekonštrukcia a opravy ústredného vykurovania. Výmeny kotlovInštalácia podlahového vykurovania. Drobné aj väčšie opravy - rekonštrukcia. Kompletná rekonštrukcia bytových jadier. Výmena vodovodných batérií.

Predaj, dodávka: -krby a peletové kachle Palazzetti -kancelársky nábytok METHIS, SINETICA INDUSTRIES -zdvojené podlahy Intec -stoličky interiérové a exteriérové -montované deliace priečky do interiérov -deliace steny a zdvojené podlahy. Montáž, zariaďovanie: -interiéry kancelárií -verejné priestory a reštaurácie.

Firma je držiteľom certifikátu akosti ISO 9001:2000 Stavebníctvo, stavebná činnosť: -pozemné a bytové stavby -novostavby, rekonštrukcia, adaptácia -výstavba rodinných domov na kľúč -pôdne vstavby -rekonštrukcia bytových jadier, kúpeľní -pokládka všetkých druhov podláh (PVC, drevo, lamino, parkety, plávajúca podlaha) -sadrokartónové ...

Tesárske práce Stavby - rekonštrukcia stavieb.

Služby, predaj: - oceľovým stavebnicovým systémom Iron Houses - výstavba občianskych a priemyselných stavieb.

Predaj, montáž, servis, opravy, realizácia: BRÁNY privátne i priemyselné -garážová sekčný, lamelová a kazetová -garážová sekčný bočné -křídlová oceľová -Priemyselné sekčný lamelová -výklopná -rolovací BRÁNY privátne aj priemyselné -křídlové -Posuvné pojazdové -Posuvné nesené POHONY pre -sekční vráta všetkých typov -výklopná ...

Služby, práce: - elektroinštalácia - vodoinštalácia - kúrenárske - murár, murárske

Remeselnícke práce: -inštalatér -kúrenie, plyn -renovácia kúpeľní. Inštalácia, rozvody, revízia v oblastiach voda, kúrenie plyn.

Firma Radislav Vintr so sídlom v okrese Brno - vidiek prevádzkuje požičovňu stavebného náradia a taktiež vykonáva rôzne stavebné práce. Súčasne ponúkame aj stavebné práce, napr. drobné rekonštrukcie, hrubé murárske práce, založenie a realizáciu základových dosiek, výstavbu múrov, realizáciu stropov, sadrokartonárske a obkladačské práce a mnohé ...

služby: - predprojektovej analýzy - štúdie, projektovej dokumentácie - pasporty stavieb, inžinierska činnosť - rozpočty stavieb, poradenská činnosť - preukazy energetickej náročnosti

práca: -bytové dlažby -rekonstrukce.

Strechy na kľúč. Zaistíme tesárske, klampiarske, pokrývačské a sadrokartonárske práce v oblasti Blanenská, Letovíc, Boskovic a Brna.

Firma Josef Hlaváč, pokrývači - Klampiarstvo - Tesári vám zaistí kompletnú dodávku a rekonštrukciu striech. Sústredíme sa na lokality Břeclav a Hodonín. Ďalej vykonávame montáž klampiarskych prvkov a kontajnerovú dopravu. Naši odborní pracovníci majú v oblasti klampiari, pokrývači, tesárstvo bohaté skúsenosti. Svojim zákazníkom vždy zabezpečíme ...

Spoločnosť S.I.S. spol. s r. o. so sídlom v Brne sa už od roku 1992 zaoberá stavebnou a inžinierskou činnosťou nielen v Juhomoravskom kraji. Zaisťujeme všetku stavebnú činnosť od zakladania stavieb cez hrubú stavbu až po realizáciu interiéru. Pri svojej práci pracujeme iba s kvalitnými subdodávateľmi a špecialistami z najrôznejších ...

Firma Heat Transfer Systems s.r.o. z Českej republiky, ktorá je členským štátom EÚ, je súčasťou celosvetovej skupiny LU-VE Group a zameriava svoju činnosť na navrhovanie a výrobu lamelových tepelných výmenníkov pre chladiarenský priemysel, vzduchotechniku a klimatizácií. Jedná sa o kondenzátory, výparníky, kúrenie, chladiace zariadenia a ...

Elektroinštalačný materiál v plnej šírke nájdete v našej predajni v Brne. Špecializujeme sa na kusový elektroinštalačný materiál. Môžete si vybrať všetko od prívodnej skrine až po zásuvky a vypínače. Kompletný sortiment elektroinštalačného materiálu: ističe, prúdové chrániče, motorové spúšťače, stýkače, relé, poistky, prepäťová ochrana, ...

Vykonávame tieto práce: - základové konštrukcie, hrubé stavby, strechy, garáže, rekonštrukcie, zateplenie fasád, obklady, klampiarske i dokončovacie práce. Zameriavame sa aj na pergoly, omietky, betóny, pokládku dlažby, stavbu krbov, sadrokartóny, a ďalšie.

Spoločnosť Tabris s.r.o. sa zameriava na služby od návrhu po realizácie týkajúce sa oblasti verejnoprávneho prerokúvania stavieb.

Spoločnosť TFDesign, s.r.o. sa špecializuje na projektovanie bytových stavieb, inžiniersku činnosť v stavebníctve a správu a údržbu nehnuteľností.

Architektonická kancelária - spracovanie projektovej dokumentácie vo všetkých stupňoch stavebného konania - návrhy interiérov - urbanistické návrhy.

Zákazková výroba okien, dverí, brán, schodísk a ďalších stolárskych výrobkov. Výroba nábytku, nábytok (kuchynské linky, vstavané skrine, atypický nábytok). Vyrábame darčekové kazety a obaly podľa špecifikácie a požiadavky zákazníka. Môžete u nás nakúpiť náterové hmoty (ADLER, SOKRATES) a materiál pre domácich majstrov.

Projekcia a výstavba - pozemné stavbyprojektovej dokumentácie pre stavebné povolenie a realizáciu stavby

Remeselnícke práce: - maliar -natierač (nátery fasád) -tapetovanie -nástrek GOTA, VARIOPAINT, protipožiarny -upratovanie po maľovaní.

Práca vysokozdvižnou plošinou. Montáž - elektrické zariadenia - bleskozvody - elektrické zariadenia. Demolačné práce. Výkopové práce.