Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Firma Malby Baránek sa zameriava na renováciu fasád, omietky, lakovnícke práce, nátery, maľby a tapety.

Spoločnosť A+J strechy s.r.o. sa zameriava na pokrývačské, klampiarske, tesárske a výškové práce.

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

FAVOUR store s.r.o. sa zameriava na predaj materiálu na pracovné dosky a kuchynské skrinky, drezov a umývadiel, varných dosiek a obkladov.

Výroba, montáž, inštalácia, servis, údržba priemyselné a garážové vráta: -automatické posuvné dvere -priemyselné vráta -garážové vráta -nakladacie rampy -vratové tesnenie -proti prievanovej zásteny, clony -samonosné brány -stranové vráta (posuvné do strany).

Tieniaca technika, predaj, montáž: -markízy, markíza, žalúzie, rolety, siete proti hmyzu, romány vnútorné a vonkajšie -garážové vráta -plastové okná -tieniace plachty.

Vrty od 0 do 200 m Vŕtané studne s výstrojom od 110 mm do 225 mm Hydrogeologické prieskumné vrty Sanačné vrty pri odstraňovaní ekologických záťaží Vrty pre tepelné čerpadlá Injektážne vrty a mikropilóty Čerpacie skúšky pre overenie kvality a výdatnosti podzemnej vody vodného zdroja Inžinierskogeologické vrty na prieskum základových pomerov.

Služby: -tlakové čistenie kanalizácie od priemeru 40 mm až do 500 mm. -tlakové čistenie dažďovej kanalizácie a zvodov. -tlakové čistenie areálovej kanalizácie. -tlakové čistenie vodného kameňa v kanalizácii a odpadoch. -čistenie dvorných vpustí. -čistenie splaškovej kanalizácie. -čistenie podlahových vpustí. -čistenie domových ...

Spoločnosť ACDC systems s.r.o. sa zameriava na odbor fotovoltaických elektrární, na ich nákup, predaj, montáž, poradenstvo vrátane vybavenia dotácií.

Klampiarstvo Pokrývačstvo Černovice sa zameriava na opravy a rekonštrukcie striech, výškové práce, hydroizolácie a ďalšie klampiarske a pokrývačské práce.

Spoločnosť OSMI Pro s.r.o. sa zameriava na dodávku sortimentu pre stavebný a výrobný priemysel. Ide napríklad o vŕtacie a sekacie nástroje, brúsnu, reznú a diamantovú techniku, ručné náradie, čerpadlá, batérie a mnoho ďalšieho.

Karel Vaněrka sa zameriava na pokládku, opravy a renovácie podláh.

Elektro-Monteur s.r.o. sa zameriava na výrobu rozvodov, elektromontážne práce, programovanie, automatizáciu, reguláciu kúrenia a chladenia a mnoho ďalšieho,

Remeselnícke práce, inštalatérstvo: - úprava vody, ohrev TÚV -kanalizácia - domáce a priemyselné plynovody (montáž, servis) - ústredné vykurovanie, kotly, kotolne, podlahové vykurovanie, teplovzdušné vykurovanie, sálavé vykurovanie, solárne systémy, tepelné čerpadlá, kachle, krby -možnosť kompletných dodávok vrátane elektroinštalácie, merania ...

služby: - stavby na kľúč - rekonštrukcia - strechy - zatepľovanie - požičiavanie lešenia i.

Kúrenie najlacnejšie s.r.o. je montážna spoločnosť, ktorá predáva materiál a produkty týkajúce sa kúrenia, radiátorov, rozvodov, kúpeľní, kuchýň, solárnych systémov a mnoho ďalšieho.

Firma zaisťuje dodávku zliatinových podláh. Realizujeme anhidridové podlahy, betónový poter a penu.

Výroba, predaj: - výkonové odpory - brzdné odpory pre frekvenčné meniče - rozbehové odpory pre žeriavy - zaťažovací a ochranné odpory výkonov od 200W do 6mW. Dodávka generátorov, motorov od 10kW do 1MW, dodávky a inštalácie frekvenčných meničov a striedačov.

Prenájom systémové debnenia: - steny - stĺpy - stropy - v oblasti výroby atypického debnenia.

STAK - INVEST s.r.o. sa zameriava na výstavby a rekonštrukcie bytových domov, škôl, administratívnych budov, obchodných centier a parkovacích domov.

Bulka s.r.o. sa zameriava na klampiarske práce, zateplenie budov, umývanie okien, výrub stromov a na ďalšie výškové práce.

Spoločnosť INTERFAS s.r.o. z Brna sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku, terasové podlahy, drevené obklady a na ďalšie prvky.

Spoločnosť Opravy a Repase s.r.o. sa zameriava na stolárske repasie, lakovnícke práce a opravy okien a dverí.

Vladimír Doležal navrhuje a vyrába interiérové vybavenie na zákazku. Okrem toho tiež vykonáva montáž a ďalšie súvisiace práce, ktorými sú napríklad práce elektrikárske, murárske a inštalatérske. Prevádzkareň: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Vorlíčkovo Truhlářství sa zameriava na výrobu a renováciu nábytku detských a obývacích izieb, spální, kuchýň. Ďalej sa spoločnosť postará o podlahy, dvere a stropy.