Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Maloobchod, predaj: -farba a laky -tmely a lepidlá -autoemaily -malířské potreby -Ochranné pracovné pomôcky. služby: -míchání a zatieranie drásaných a natieraných fasád firmy HET -míchání akrylových autolakov a metalíz -míchání priemyselných farieb a náterov.

Zaoberáme sa predajom a pokládkou všetkých podlahových krytín. V ponuke nájdete veľký výber vinylových dielcov lepených aj plávajúcich, vinyly RIGID, PVC podlahoviny, koberce v metráži, laminátové plávajúce podlahy, korkové podlahy, masívne drevené podlahy a ďalšie ekologické podlahy.

Realizácia systémov ústredných kúrenia a kanalizácie. Vodoinštalácie a rekonštrukcie kúpeľní, kúrenie, solárne systémy, tepelné čerpadlá a kotly na pelety a drevo.

Firma Daniel Ševčík so sídlom v Písku sa zaoberá všetkými stavebnými a remeselnými prácami. Ponúkame predovšetkým čistenie studní, servis čerpadiel, kompresorov a čerpacej techniky. Naša ďalšia činnosť: - stavebné práce - inštalatérske práce - inžinierske siete a ďalšie. Sídlime v Piesku na ulici Trieda Priateľstva 1958.

Služby, remeslo: -inštalatérstvo -rozvod vody a odpadov z plastu -havária do 24 hodín -opravy kanalizačných poriadkov -rekonštrukcia -čerpadlá -revízia.

Montáž, servis: -telekomunikačné zariadenia. Služby: -stavebné práce -strojné podvrty -výškové práce -zemné práce.

Natieračské práce Maliarske práce Tepelné a zvukové izolácie Montáž - okná - dvere Sadrokartonárske práce Rekonštrukcia pôdnych jadier - drobné stavebné práce Montáž - strešné okná

Komplexná dodávka priemyselnej automatizácie, merania a regulácie (projekčná činnosť, výroba rozvádzačov, montáž, elektroinštalácia, programovanie a uvedenie do prevádzky, revízia) - riadenie látkových filtrov - riadenie elektroodlučovačov - komplexné riadenie procesov výroby pekárne - priemyselné chladenie - pneumatická doprava - MaR pre ...

služby: -Architektonické -projektovanie -Architektonické a inžinierske činnosti a súvisiace technické poradenstvo.

Spoločnosť EKOKLIMA a.s. sa sústredí na projektovanie, dodávky a inštaláciu komplexných systémov technických zariadení budov. Máme mnohoročné skúsenosti v tomto odbore a a ponúkame finálne dodávky TZB. Vykonávame montážne činnosti, ďalej záručný i pozáručný servisné práce. Postaráme sa o uvedení do prevádzky a spoľahlivé fungovanie systémov ...

Kôpok, s.r.o., spoločnosť sídliaca v Písku s vlastným e-shopom ponúka všetko pre zdravé spanie - a to predovšetkým zdravotné matrace a drevené masívne postele! Zaoberáme sa ako maloobchodným, tak i veľkoobchodným predajom. V kamennej predajni aj v našom e-shope nájdete kvalitné drevené postele z masívu, pružinové i polyuretánové matrace, ...

Spoločnosť Titgemeyer Tools & Automation spol. s r.o. vyvíja, vyrába a predáva profesionálne nitovacie nástroje pre všetky typy nitov a pre všetky typy nitovacích aplikácií, vrátane riadenia procesů.Dále sa náš výrobný program zameriava na jednoúčelové stroje, montážne linky a automatizačné riešenia. Medzi našich zákazníkov patria predovšetkým ...

činnosť: - zasklievanie lodžií - realizácia zimnej záhrady, garážové brány, predokenné rolety a markízy - plastové okná, dvere. Predaj, montáž: - ploty, pletivo, bránky.

Práca, remeslo: - klampiarske - pokrývačské - tesárske. služby: - montáž bleskozvodov

činnosť: - sadrokartonárske práce - suchá výstavba

Architektonický ateliér: - architektonickej štúdie - navrhovanie interiérov - vizualizácia

Píla, drevárska výroba: - stavebné a stolárske rezivo - krovy - debny, palety

Výroba: - doplnky pre motocykle, štvorkolky, off-roady - riadidlá, opierky pre spolujazdca, padáky, výfuky - pre tuning vyrábame stabilizátory pre zvýšenie tuhosti karosérie, diely pre sanie, držiaky - sedadlá pre motocykle. Zámočníctvo, výroba: - ploty, brány a bránky, zábradlia, schody, dvierka a poklopy, komínové striešky.

Výroba: - bytová keramika - svietidlá - tienidlá