Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba, predaj: - základné omietkové a maltové zmesi - vonkajšie tepelnoizolačné kompozitívne systémy ( ETICS ) - fasády ( šľachtené minerálne omietky, pastovité omietky, fasádne nátery, certifikované zatepľovacie systémy, vnútorné nátery a omietky ) - podlahy ( ponúkame vhodné riešenie s našimi výrobkami, ktoré zaručujú kvalitu, bezpečnosť a ...

Výroba a predaj: -stavebné materiály pre fasády a vnútorné steny -vrstvené zatepľovacie systémy -fasádne a interiérové nátery -šľachtené,tenkovrstvové omietky -TERRASAN-sanačné omietkové systémy -REDISAN-ochrana a sanácia betónu.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -materiál pre voda-kúrenie-plyn -vybavenie kúpeľní a WC.

Výroba, predaj: - zatepľovacie systémy - omietky a farby pre interiér a exteriér - základné nátery - penetračné laky - lepiace a stierkové hmoty - stavebné riešenie pre podlahy - stavebné riešenie pre balkóny - sanačné hmoty - systém BALET - úprava stien v interiéri s použitím sklovláknitej tapety - konštrukčné dosky S-BOARD ...

Elektromontážne práce, bleskozvody, montáž údržba verejného osvetlenia, prenájom plošiny, revízia...

Výroba, predaj: -hydraulické hadice všetkých druhov -skrutkovanie, redukcia, príchytky -rýchlospojky, uzatváracie kohúty -príruby a prírubové spoje -meracia technika, bezšvíkové rúry.

Ponúkam montáže, revízie a opravy elektrických zariadení a bleskozvodov. Stačí vytočiť telefón a Váš problém je vyriešený. Staňte sa jedným z našich spokojných zákazníkov ešte dnes. Služby: - montáž elektrických zariadení - revízia elektrických zariadení - rekonštrukcia elektrických zariadení

Firma fenza PROTIPOŽIARNE SYSTÉMY s.r.o. zaisťuje výrobu, dodávku a montáž protipožiarnych uzáverov, protipožiarnych systémov, vyrábame protipožiarne rolety, protipožiarne posuvné vráta, protipožiarne obklady, automatické dvere, hydranty, .... Ponúkame protipožiarne dvere a presklené steny v prevedení z dreva, hliníka, prípadne ocele. Všetky ...

Veľkoobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál

Služby: -maliarske a natieračské práce bytových a nebytových priestor -nátery fasád, zárubní, okien, kúrenie -štukovanie bytov.

Projektová činnosť - zameranie na pozemné staviteľstvo Stavba rodinných domov na kľúč - realizácia hrubých stavieb

Oknomont Dodávka a montáž: - plastové a drevené okná a dvere - garážové brány, rolety a žalúzie - pozáručný servis okien a dverí.

Predaj, veľkoobchod: -fasádne farby -fasádne materiály -laky -riedidlá -maliarske pomôcky.

Predaj, veľkoobchod: -fasádne farby -fasádne materiály -laky -riedidlá -maliarske pomôcky.

Naša spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodným aj maloobchodným predajom v oblastiach kúrenia, sanita, inštalačné materiály. Kúrenie: - radiátory: - článkové liatinové, oceľové, hliníkové - doskové - kúpeľňové telesá - konvektory - Fan-coily - kotly - ohrievače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanzia - armatúry a ...

Supermarket OBI*: -všetko pre záhradkárov,kutilov a stavebníkov

Predaj, maloobchod, hobbymarket: -stavebné potreby -potreby pre domácich majstrov -potreby pre remeselníkov -potreby pre záhradkárov.

Predaj: -potreby pre domácich majstrov -domáce potreby -záhradnícke potreby.by -vymaľovanie, tapetovanie -poradenský a informačný servis.

Služby: -čistenie kanalizácie -čistenie odpadov,WC**,umývadiel -čistenie kanalizácie elektromechanicky a tlakovými vozidlami -revízia televíznou kamerou -čistenie dažďových vpustí -čistenie tukových nádrží. Požičovňa: -prenájom a servis mobilných WC** a umyvární.

Predaj: -plexisklo číre, dymové, mliečne, farebné-organické sklo AKRYLÓN. Rezanie, ohýbanie, lepenie na zákazku. Prevádzkareň: -Borovnice 9, 37007 České Budejovice Truhláreň: -výroba nábytku -interiérové dvere.

Výroba, predaj: -polykarbonáty dutinkové, kompaktné a z nich prístrešky, medzisteny či zábradlia -výsuvné boxy, drôtený program, vstavané skrine s plexi výplňami -zimné záhrady -oceľové a hliníkové rámy.