Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Práca, remeslo: - zámočník - zámočníctvo

Pestovanie, pokládka: - prírodné trávne koberce Distribúcia: - umelé trávne koberce - športové povrchy Údržba a regenerácia športových trávnikov.

Činnosť: - inžinierska činnosť v stavebníctve - verejné zákazky - technický dozor stavebníka.

Činnosť: - čerpanie betónu - anhydritové podlahy - betónové podlahy - dodávka monolitických konštrukcií.

Služby: - hodinový manžel - murárske práce - obklady, dlažby

Inžinierska činnosť - projektová činnosť - stavebné konzultácie a poradenstvo.

Stavebná firma, centrála spoločnosti: - cestné stavby, mosty - vodohospodárske stavby - železničné stavby.

Projekcia, montáž, servis: - solárne elektrárne.

Projekcia, projektovanie: - trafostanice, rozvodne VN, VVN, NN.

Predaj, montáž: - tieniaca aj garážová technika.

Spracovanie, likvidácia, recyklácia: - penový polystyrén (EPS). Práca: - fúkaná izolácia.

Požičovňa, prenájom: - lešenie - pojazdné veže - zhozy na stavebnú suť

Práca: - pokrývačské - tesárske - klampiarske - opravy striech. Výroba, montáž: - pergoly, záhradné domčeky.

Služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - drobné murárske práce...atď.

Činnosť: - realizácia, stavby záhradných jazierok - rekonštrukcia jazierok.

Sme špecialisti na bezpečné zakrytie bazénov po celý rok. Zaoberáme sa výrobou Celoročných bezpečnostných bazénových plachiet a predajom ďalších typov zakrytia bazénov, lemov, dlažieb a ďalšieho bazénového príslušenstva.

Výroba, montáž: -klampiarske práce -plechové krytiny-pozink, meď, titán-zinok -všetky pokrývačské práce.

Projekcia stavieb: -zameranie skutočných stavov objektov a stavieb vrátane geodetického zamerania polohopisu a výškopisu stavby vrátane inžinierskych sietí -spracovanie návrhov, štúdií vrátane vizualizácie návrhov -kompletné spracovanie projektovej dokumentácie pre vydanie príslušných povolení, realizačný projekt, zmena stavby ...

Stavebná činnosť - výstavba z ekopanelov - návrhy a realizácia interiérov - montáž zemnej skrutky - predaj, montáž tieniaca technika, rolety, žalúzie.

Rodinná firma STAVITELSTVO KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. je spoľahlivým dodávateľom všetkých stavebných prác. Vykonávame výstavbu občianskych, bytových a priemyselných stavieb, rekonštrukcie budov i reštaurovanie historických objektov. Sídlime v meste Hluboká nad Vltavou. Stavebná firma, stavebné práce, staviteľstvo, výstavba: - občianske stavby ...

Zemné práce - zemné práce strojom Caterpillar 302.5C - demolačné práce, demolácie - hĺbenie základov stavieb - terénne úpravy. Nákladná autodoprava - odvoz sutiny, odvoz zeminy a stavebných materiálov.

Vodo topo plyn - kúrenárske a vodoinštalatérske práce - montáž a servis: kotly na biomasu, tuhé palivá : plynové a kondenzačné kotly : elektrokotla : tepelné čerpadlá : solárne systémy.