Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Geodetická kancelária -kompletné geodetické práce -geometrické plány a vytyčovanie hraníc pozemkov -zameranie stavieb pre kolaudáciu -vytyčovanie siete a vytýčenie stavieb -mapové podklady pre projekt -digitálne technické mapy -zameranie inžinierskych sietí.

Predaj: - hnojivá - minerálne a soľné lizy - stavebný materiál - mulčovacia kôra, rašelina, substráty - náradie

Služby: - poľnohospodárske práce - poľné a zberové práce Maloobchod, predaj, bazár: - poľnohospodárska technika - náhradné diely Predaj: - spojovací materiál - akumulátory

Projekcia: -vonkajšie a káblové siete VN a NN -trafostanica VN/NN -domovské a priemyselné elektroinštalácie. Práca: -geodetické -zameranie inžinierskych sietí -geometrické plány -elektromontáže. Požičovňa: -elektrické ručné náradie HILTI. Predaj: -elektrozboží a elektroinštalačný materiál.

Píla. Výroba, predaj: -drevo -truhlárske rezivo -porez guľatiny -výkup guľatiny -sušenie reziva -krovy a impregnácia v namáčacej vani -stavebné rezivo -palubky -hobľovací materil -strešné laty -hranoly.

Dodávame širokú paletu jazdiarní, kruhových jazdiarní a kolotočov. Vonkajšie a vnútorné boxy pre kone. Materiál na ohrady, stavebné rezivo, palubovky, plotovky, dosky. Stolárske rezivo.

Vývoj a stavba špeciálneho stroja na ťažbu sedimentov, plávajúci sací bager. Poradenstvo v oblasti ochrany životného prostredia. Projektové práce.

Stavebná spoločnosť, výstavba: -rodinné domy -pasívne rodinné domy

Revízia: -tlakové a plynové zariadenia

Stolárske práce. Výroba: -kuchynské linky -vstavané skrine -bytové doplnky Maloobchod, predaj: -drevomateriály -nábytkové kovanie Sklenárstvo.

Maloobchod, predaj: -lesnícka a záhradná mechanizácia -náradie -dielenské potreby

Práca: -strojné omietky -zatepľovanie fasád

Služby: -prenájom nehnuteľností -projektová činnosť Stavba, výstavba: -bytové domy -priemyselné stavby -obchodné a administratívne objekty -inžinierske stavby

Veľkoobchod, predaj: -kúrenie -sanita -klimatizácia -elektro

Stavebná spoločnosť, výstavba: -pozemné stavby -dopravné stavby -obchodné centrá -rekonštrukcia budov

Výroba izolačných materiálov: -zvukové izolácie

Maloobchod, e-shop: -záhradná technika -záhradný nábytok -elektrické náradie -domáce potreby

Služby: - výstavba bytového komplexu a predaj bytov

Internetový obchod, e-shop: -dverové kovanie -kľučky -poštové schránky -dverné zámky