Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavebná spoločnosť: - rekonštrukcia a modernizácia - sanácia - kotvenie - klincovanie svahov - mikropilóty - spevňujúce a tesniace injektáže - izolácia-akustické, tepelné - odvlhčovanie muriva injektážou. Prenájom: - ručné pechy - AVIA s kontajnerom a hydraulickou rukou - drobná stavebná mechanizácia - štiepačka na ...

Projekt, odborný posudok a spracovanie žiadosti o dotáciu Nová zelená úsporám. Vytvorenie energetického auditu i preukazov energetickej náročnosti budov. Poradenstvo a kompletné spracovanie žiadostí o dotácie z EÚ. Projekty technického zariadenia budov (vykurovanie, vodoinštalácia a kanalizácia).

Nákladná autodoprava, zemné práce.

Stavebná firma: -zatepľovanie budov -riešenie termoregulácie -rekonštrukcia -stavby na kľúč od návrhu až po stavbu -výmena okien.

Výkup, predaj - drevo a guľatiny Všetka ťažobná činnosťťažba, manipulácia a približovanie - drevo - vyvážacie súpravy, harvestory Ťažba, manipulácia a približovanie

Stavebná spoločnosť - dodanie a montáž plastových a hliníkových okien a dverí - murárske práce - zatepľovanie budov - rekonštrukcia domov a bytových jadier.

Developerská činnosť. Prenájom priestorov. Stavebná činnosť. Logistika.

Služby: - analýza elektrickej siete - meranie elektrického napätia, prúdov, výkonov, frekvencie, elektrických prepätí, podpätia - kompenzácia jalovej energie - termovízne meranie

Služby: - zatepľovanie fasád - klampiarske práce - maliarske a natieračské práce - sadrokartóny - vnútorné a vonkajšie omietky

Služby: - projektové služby v odbore vodohospodárske stavby, technické zariadenia budov - inžiniering Autorizovaný inžinier pre stavby vodného hospodárstva a krajinného inžinierstva.

Projekčná kancelária, služby: - projektovanie nízkoenergetických stavieb na bývanie - vypracovanie preukazov energetickej náročnosti budov (energetických štítkov)

Činnosť: - výškové práce - rizikové výrub a porez stromov - natieračské práce

Činnosť: - zemné práce traktobager JCB 3CX

Služby - výškové práce - lezecké programy na mieru.

Kúrenárske práce Rekonštrukcia - kúpeľne

Stavebníctvo, výstavby a rekonštrukcie. Prevedenie: - stavieb rodinných domov na kľúč - stavebná rekonštrukcia vrátane rozvodov: - elektro - voda - odpady - kúrenie - obklady - dlažby - zámkové dlažby - zateplenie budov - bazény vonkajšie aj vnútorné.

Stavebné práce a rekonštrukcie - inštalatérske práce - kúrenárske práce - vodo topo - zámočnícke práce - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - rekonštrukcia kúpeľní.

Veľkoobchod, maloobchod: -stavebniny-stavebný materiál -muriace materály -izolácia -obklady, dlažby.

Prenájom lešenia HAKI. Práca: -murárske -zemné a výkopové práce. -nákladná autodoprava

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Predaj: -elektronáradie -elektrické ručné náradie -e-shop.

Výkon zememeračských činností: - geometrické plány, vytýčenie pozemkov, zameranie pre projekt, vytýčenie a dokumentácia stavby.

Služby: -montáž sadrokartónových konštrukcií -dodávka materiálu -kazety -podhľady -priečky -pôdne vstavby -tepelná a akustická izolácia -maliarske a natieračské práce -drobné stavebné práce -podlahy -zatepľovanie budov -poradenstvo.