Projekčná činnosť v stavebníctve zahŕňa mnoho čiastkových činností, medzi ktoré patrí vypracovanie projektovej dokumentácie, riadenie stavby, poradenstvo, štúdie, analýzy a v neposlednom rade aj zabezpečenie autorizovaného inšpektora a jeho dozor na stavbe

činnosť: -projekční -geodetická. Komplexné pozemkové úpravy. Vytyčovanie hraníc, zhotovenie geometrických plánov.

Projekčná kancelária so zameraním na tvorbu projektovej dokumentácie poľnohospodárskych, priemyselných, bytových a občianskych stavieb. Zaistenie stavebného a autorského dozoru stavieb.

Projekčné práce. Plynoinštalácia, propánové hospodárstvo, kúrenie, vodoinštalácia, kanalizácia, vonkajšie kanalizácie, vodovody a STL plynovody. Zhotovenie rozpočtov. Vybavenie nutných vyjadrení od správcov sietí pre stavebné konanie.

Architektonická a projekčná kancelária v Třebíči. Zabezpečenie štúdie pozemných stavieb, konzultačná činnosť a poradenstvo, projekty energeticky úsporných budov a pod. Inžiniering, stavebno-technický dozor stavieb a ďalšie služby.

Architektonické štúdio: - štúdie - projekt - stavebné povolenie - autorský dozor

Spoločnosť VIA ALTA a.s. sa zameriava na koncentráciu ľudského potenciálu, znalostí a skúseností s cieľom poskytnúť svojim zákazníkom inžinierska a dodávateľská riešenia, projekčné a inžinierske služby a odbornú podporu v oblasti nakladania s odpadmi, environmentálnych technológií, energetickej efektivity a občianskych, inžinierskych a ...

služby: -projektová dokumentácie v oblasti pozemného staviteľstva a technického zariadenia budov -vyhotovení predpokladaných stavebných nákladov -inženýrská, poradenská činnosť.

Vďaka flexibilnému, vzdelanému a kvalifikovanému personálu je spoločnosť schopná zabezpečiť zhotovenie akéhokoľvek stupňa projektovej dokumentácie (bytových a občianskych stavieb, stavieb pre mestský mobiliár, líniových stavieb a návrhy inžinierskych sietí) a s tým súvisiace inžiniersku činnosť. Poradenská a konzultačná činnosť pri príprave ...

práca: -projektové dokumentácia rodinné domčeky, vstavby, priestory pre podnikania -zajištění stavebného povolenia.

Koordinátor BOZP Predaj -stavebné materiály Inžinierska činnosť -stavebný dozor Projektovanie stavieb Stavebná činnosť Odhady nehnuteľností Autodoprava.

Práca výškové: -Priemyselné komíny-opravy, konzervácie, demolácie, nátery -montáž-konštrukcia, prístupové plošiny, reklamy -náter-strechy, konštrukcie, silá, zásobníky, potrubia a pod. -opravy, nátery, umývanie-fasády -pořízení foto-video dokumentácia a ostatné práce vo výškach podľa dohody.

Projekčné, technická a ekonomická činnosť v stavebníctve

služby: - projektová činnosť vo výstavbe.

Inžinierska a projekčná činnosť vo výstavbe - príprava a dozory stavieb.

-stavby na kľúč -stavebné úpravy, rekonštrukcie -vypracování projektovej dokumentácie -novostavby -montáž-lešenia. oprava: -zdivo -podlahy -izoláciu -injektáže -hydrofobizační omietky. Veľkoobchod, maloobchod, predaj vrátane rozvozu materiálu: -stavebniny (stavebný materiál) -prodejní doba po-pia 6-16 -zdicí materiály pálené i ...

práca: -zateplování fasád rodinných, bytových a panelových domov k čomu využívame vlastnú lešenia -všetky stavebnej činnosti od projektov rodinných domov až po samotnú realizáciu vrátane rekonštrukcií rodinných domov, bytových jadier a rekonštrukciami interiérov -inštalácie vodo-topo-plyn vrátane ich projektov -nezávislí na ostatných firmách.