Projekčná činnosť v stavebníctve zahŕňa mnoho čiastkových činností, medzi ktoré patrí vypracovanie projektovej dokumentácie, riadenie stavby, poradenstvo, štúdie, analýzy a v neposlednom rade aj zabezpečenie autorizovaného inšpektora a jeho dozor na stavbe

Spoločnosť sa špecializuje na výstavbu inžinierskych sietí, komunikácií a pozemných stavieb a je schopná zaistiť pre všetky druhy realizovaných stavieb vlastnými silami inžiniersku činnosť aj všetky geodetické práce súvisiace so stavebnou činnosťou. Svojím širokým rozsahom činnosti zaisťuje spoločnosť komplexné plnenie požiadaviek stavebníkov v ...

Generálny dodávateľ stavieb s využitím moderných technológií. Spoločnosť je zameraná na dodávky od projektu, cez realizáciu, na kolaudáciu a následne na záručný a pozáručný servis postavených objektov.

Firma vykonáva všetky stupne projektovej dokumentácie v odboroch: Dopravné stavby a mosty: - realizačná a dodávateľská dokumentácia ciest a mostov - štúdie, DUR, DSP, ZDS, RDS - rekonštrukcia - prepočty zaťažiteľnosti - autorský dozor, odborná technická pomoc - prehliadky mostov - projekty do zahraničia.

Architektonický ateliér - územnými plánmi - projekty rodinných domov a drevostavieb.

Služby - autorizovaný staviteľ - rozpočty v stavebníctve, projekty - technický dozor.

Stavebná činnosť: - domy na kľúč - drevostavby - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - sadrokartonárske práce - murárske práce Projekčná činnosť.

Činnosť: - projektové práce vo výstavbe - technický dozor investora - inšpekcií nehnuteľnosti.

Služby: - realitná činnosť - stavebná projekcia - inžinierska činnosť

Činnosť: - projekčná a inžinierska kancelária.

Služby - projekty stavieb najmä vodných nádrží a vodných tokov - inžinierska činnosť - zabezpečovanie dotácií.

Architektonický ateliér - návrh a realizácia stavieb a interiérov - projektové práce.

Architektonická kancelária - stavebné projekcie.

Projekčne inžinierska kancelária - stavebno-technické prieskumy a pasportizácia stavieb - zabezpečenie organizácie prípravy a realizácie stavieb (organizácia výberových konaní na dodávateľov stavby, subdodávateľov) - konzultačná a poradenská činnosť - administrácia verejných zákaziek a obchodných súťaží vrátane úplného právneho servisu

Poradenská, kompletná inžinierska a investorská činnosť v stavebníctve: - projektovanie stavieb - dodávky stavieb na kľúč - rekonštrukcia a modernizácia - demolácia a sanácia objektov.

Činnosť: - projekcia pozemných stavieb - inžinierska činnosť.

Činnosť: - projekčné práce v stavebníctve.

Výstavba inžinierskych stavieb. Zabezpečenie vstupných podkladov: -lokalizácia stavby -stavebné prieskumy -zabezpečenie výberu staveniska.

Služby: - návrh, posudzovanie obalových konštrukcií budov - dynamické hodnotenie konštrukcií a budov.

Činnosť: - spracovanie projektovej dokumentácie pre získanie dotácie zelená úsporám - projekcia pozemných stavieb.

Služby - projektovej dokumentácie - architektonické štúdie - technický dozor a inžinierska činnosť.