Projekčná činnosť v stavebníctve zahŕňa mnoho čiastkových činností, medzi ktoré patrí vypracovanie projektovej dokumentácie, riadenie stavby, poradenstvo, štúdie, analýzy a v neposlednom rade aj zabezpečenie autorizovaného inšpektora a jeho dozor na stavbe

Projektová, inžinierska činnosť: -vodné stavby -vodovody -kanalizácia -malé vodné elektrárne -znalectvo v odbore.

Služby projektantom, architektom a stavebníkom v oblasti inžinierskej činnosti v stavebníctve. Zaistenie vypracovania projektovej dokumentácie stavieb – občianske a priemyselné stavby, rodinné domy, rekonštrukcie, prístavby. Geodetické práce a vyhotovenie prieskumov na prípravu stavby.

Stavebná firma: -vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -činnosť technických poradcov v oblasti stavebníctva a architektúry -projektová činnosť vo výstavbe.

Projekčný ateliér. Architektúra. Interiér. Stavebná dokumentácia. Dizajn.

Opravy: -verejné osvetlenie -komunikácia -elektrické zariadenia -plynové zariadenia. Výstavba: -plynovody vrátane projekcie. Stavby: -inžinierske -priemyselné. Inštalatérstvo: -plyn, elektro. Rezanie betónových a bitúmenových povrchov do 22 cm. Prenájom montážnych plošín. Predaj: -technické plyny -prvky záhradnej ...

Práca: - klampiarske - pokrývačské - tesárske. Rekonštrukcia, opravy striech. Pokládka, montáž strešnej krytiny.

Činnosť: -stavebné práce -rekonštrukcia -novostavby -natieračské práce -projektová činnosť. Opravy fasády. Výstavba rodinných domov, pasívnych domov. Murárske práce. Opravy omietok. Sanácia muriva. Opravy striech, výmeny okien.

Všetka stavebná činnosť: -novostavby -rekonštrukcia -pôdne vstavby. Inžinierska činnosť: -stavebný dozor -zaistenie stavebného povolenia. Projektovanie. Projektovanie počítačom. Zaistenie stavebných prác. Kompletná projektová dokumentácia. Realitná činnosť: -kompletné služby, nehnuteľnosti. Prenájom systémového ...

Chcete stavať a hľadáte spoľahlivého a skúseného partnera? Ste majiteľom hotela alebo historickej budovy a potrebujete rekonštruovať? Stavebná firma KRAK-CHEM Sp. z o.o. bola založená roku 2003 skupinou špičkových odborníkov a inžinierov s mnohoročnou praxou. Zaoberáme sa projektovaním, výstavbou a rekonštrukciami pozemných a inžinierskych ...

Projektová činnosť vo výstavbe - stavebné projekty. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe.

Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Projektová činnosť v stavebníctve. Služby: - stavebný dozor vrátane poradenstva v stavebníctve.

INVEST SERVIS. Projektové práce v stavebníctve: - stavebné projekty pre rodinné domy. Prípravné a dokončovacie stavebné práce.

Projektová činnosť v stavebníctve: - stavebné projekty rodinných domov - projekty aj realizácia preložky sietí O2. Služby: - meranie radónu - výmena okien, okná. Zatepľovanie fasády.

Projektová činnosť v stavebníctve. vykurovania a plynu Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe Stavebná firma. Realizácia, rekonštrukcia, demolácia: - stavby.