Projekčná činnosť v stavebníctve zahŕňa mnoho čiastkových činností, medzi ktoré patrí vypracovanie projektovej dokumentácie, riadenie stavby, poradenstvo, štúdie, analýzy a v neposlednom rade aj zabezpečenie autorizovaného inšpektora a jeho dozor na stavbe

Projekčná činnosť novostavieb, rekonštrukcie, interiéry a urbanizmus.

Organizovanie obchodnej súťaže. Inžinierska činnosť vo výstavbe.

3D modelovanie vrátane vizualizácií pre projektovanie a realizáciu dopravných stavieb 3D modelovanie vrátane vizualizácií pre projektovanie a realizáciu pozemných stavieb.

Projektujeme ekodómy (pasívne, nízkoenergetické) a ekozáhrady (prírodné záhrady). Našou inšpiráciou je permakultúra a baubiológia. Používame prírodné materiály a enviromentálne šetrné technológie. Naším poslaním je navrhovať trvalo udržateľné ľudské sídla, dom a pozemok vnímame ako neoddeliteľný celok.

Poskytuje - služby v oblasti zásady organizácie výstavby -architektonické práce - spracovanie projektov zariadenia staveniska Autorizovaný inžinier PRO pozemné stavby.

Inžinierska činnosť vo výstavbe - ZELENÁ ÚSPORÁM Architektonický ateliér - ZELENÁ ÚSPORÁM Návrhy a projekcie - stavby (obytné, sakrálne, ...) - ZELENÁ ÚSPORÁM.

Stavebná činnosť: - všetky stavebné práce - vypracovanie projektovej dokumentácie. Stavebné, strojné zámočníctvo: - oceľové konštrukcie Obchodná činnosť: - Coralit.

Projekcia, výstavba a rekonštrukcia - čerpacia stanica.

Inžinierska činnosť - konzultácia - poradenstvo - technický dozor stavieb Projekčné a architektonické riadenie - občianska výstavba - kultúrne pamiatky Projekčné a architektonické riadenie - priemyselná výstavba - urbanistické riešenie priemyselných zón a regenerácia brownfieldov - architektonické návrhy priemyselných hál a rozmiestnenie ...

Projektová kancelária: -občianska a bytová výstavba. Projekčné práce: -urbanistický a architektonický návrh až po realizačný projekt stavby. Autorský dozor. Projekty interiérov: -rodinné domy -bytové domy -občianske stavby -bývanie pre seniorov. Projektujeme všetky stavebné profesie a spolupracujeme s radom špeciálnych profesií.

Inžinierska činnosť Projektová činnosť - investičná výstavba Projekčná činnosť - dopravná výstavba - priemyselná výstavba - vodohospodárska výstavba.

Projekcia a realizácia - interiéry Stavebné projekcie.

Požiarne bezpečnostné riešenie na všetky druhy stavieb Projekcia - interiéry Projekcia- pozemné stavby - urbanizmus.

Projekčná činnosť: -projekcia stavebná -predný dodávateľ projektov rodinných domov v ČR -projekty rodinných domov -projekty bungalovov -nízkoenergetické domy -pasívne domy -bytové domy -aktívne domy -projekty domov -typové projekty -katalógové projekty -katalóg rodinných domov.

Firma Krajská energetická agentúra, s.r.o. je súkromná firma, ktorá sa zameriava na oblasť energetiky a ekológie. ROZSAH PONÚKANÝCH SLUŽIEB: -spracovanie energetických auditov - spracovanie preukazov energetickej náročnosti budov podľa vyhlášky 148/2007 Zb. -spracovanie odborných posudkov pre dotácie zo Štátneho fondu životného ...