Projekčná činnosť v stavebníctve zahŕňa mnoho čiastkových činností, medzi ktoré patrí vypracovanie projektovej dokumentácie, riadenie stavby, poradenstvo, štúdie, analýzy a v neposlednom rade aj zabezpečenie autorizovaného inšpektora a jeho dozor na stavbe

Dodávka, montáž: -drevené, murované, montované rodinné domy vrátane projekcie.

Tvorba projektovej dokumentácie v stavebníctve.

Vykonávame rozpočty stavieb, výkazy výmer, cenové ponuky a súpisy vykonaných prác i dodávok.

Projektová činnosť vo výstavbe. Projekty, realizácia, stavby, interiéry, priestory, fasády, zameranie historických objektov.

Stavebná firma Brno. Rekonštrukcia, novostavby, sanácia vlhkého muriva: -pôdne vstavby -rodinné domy -hrubé stavby -podrezanie muriva -anhydritové podlahy. Autodoprava kontajnerová. Zemné práce UNC 750. Realitná činnosť.

Projektová činnosť vo výstavbe Architektonická kancelária, ktorá kladie dôraz na individuálny prístup zohľadňujúci miesto stavby a špecifické požiadavky klienta.

Projekcia - opláštenie halových objektov, statika oceľových a drevených konštrukcií, statické výpočty, realizačná dokumentácia, výrobná dokumentácia.

ELMARprojekt Projektová kancelária. Spracovanie projektovej dokumentácie všetkých stupňov - od územného plánovania, cez štúdie, dokumentáciu k územnému rozhodnutiu, projekty pre stavebné povolenie a iné.

Projekčná a inžinierska činnosť Zelená úsporám - Spracovanie podkladov pre štátne dotácie Projekčná a inžinierska činnosť

Architektonické a projekčné služby so zameraním na nízkoenergetické domy a interiéry. Vykonávame fotorealistickú 3D vizualizáciu individuálnych aj developerských projektov.

Stavebná činnosť. Projekcia, inžinierska činnosť, stavby na kľúč, rekonštrukcia, adaptácia: -rodinné domy -pôdne vstavby, nadstavby -sadrokartónové konštrukcie -kúpeľne, bytové jadro -obklady, dlažba -zatepľovacie fasády -zakladanie stavieb -statické posudky -tesárske, pokrývačské práce -oplotenie objektov. Maloobchod, ...

Projekčná a konštrukčná dokumentácia. Montážna, servisná činnosť.

Projekcia a statika stavieb: - statické posudky - projektová činnosť v odbore statika stavieb - návrh nosných konštrukcií.

Projektová činnosť vo výstavbe, projekcie. Stavebné činnosti: - nová výstavba - rekonštrukcia - historické objekty - podkrovné vstavby.

Projektovanie, stavebné projekcie a realizácia stavieb rodinných domov, priemyselných a poľnohospodárskych objektov, novostavby, stavebné úpravy, rekonštrukcie a konzultácie. Poradenstvo, poradenská a konzultačná firma: - riešenie problematiky a súvisiacich činností v oblasti štátnej správy a samosprávy (hospodárenie, chod obcí).

Montáž - vyhradené elektrické zariadenia. Projektovanie elektrických zariadení. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Inžinierska činnosť vo výstavbe Projektová činnosť v investičnej výstavbe Kopírovacie práce.

Stavebná firma: -vykonávanie stavieb vrátane ich zmien -udržiavacia práca -projektová činnosť -investorská a inžinierska činnosť.

Autorizovaný inžinier pre statiku a dynamiku stavieb.

Projektová, konzultačná a poradenská činnosť odbor dopravnej stavby 1) vypracovanie (návrhov, opráv a rekonštrukcií) - projektová dokumentácia pre cesty II. a III.tr., prieťahy miest a obcí, úpravy námestia a ver. priestranstvo, mestské, miestne a účelové komunikácie, poľné a lesné cesty, dopravné riešenie obytných celkov a nových RD, obchodné a ...

Projekcia - statická a projekčná činnosť navrhovania a posudzovania - mostné stavby - inžinierske konštrukcie.