Projekčná činnosť v stavebníctve zahŕňa mnoho čiastkových činností, medzi ktoré patrí vypracovanie projektovej dokumentácie, riadenie stavby, poradenstvo, štúdie, analýzy a v neposlednom rade aj zabezpečenie autorizovaného inšpektora a jeho dozor na stavbe

Firma SAFETY PRE s.r.o. sa zaoberá kompletným servisom v oblasti požiarnej ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) vrátane zaistenia školenia a poradenstva. Tiež vykonávame inžiniersku činnosť, v ktorej vám zaistíme autorizovaného inšpektora pre technický dozor stavieb. Sústredíme sa na lokality ako je Brno a jeho blízke ...

Služby: - projektové služby v odbore vodohospodárske stavby, technické zariadenia budov - inžiniering Autorizovaný inžinier pre stavby vodného hospodárstva a krajinného inžinierstva.

Projekčná kancelária, služby: - projektovanie nízkoenergetických stavieb na bývanie - vypracovanie preukazov energetickej náročnosti budov (energetických štítkov)

Projekčná činnosť so zameraním na statiku stavieb

Inžinierska činnosť - technický dozor na stavbách Stavebná projekčná činnosť.

Činnosť: - projekčné práce - autorizovaný inžinier

Projektová činnosť - projektovej dokumentácie drevostavieb, interiérov i exteriérov - animácie.

Služby - projektová činnosť vo výstavbe dopravných stavieb a mostných konštrukcií - geodetické práce.

Projekčne inžinierska kancelária - stavebno-technické prieskumy a pasportizácia stavieb - zabezpečenie organizácie prípravy a realizácie stavieb (organizácia výberových konaní na dodávateľov stavby, subdodávateľov) - konzultačná a poradenská činnosť - administrácia verejných zákaziek a obchodných súťaží vrátane úplného právneho servisu

Poradenská, kompletná inžinierska a investorská činnosť v stavebníctve: - projektovanie stavieb - dodávky stavieb na kľúč - rekonštrukcia a modernizácia - demolácia a sanácia objektov.

Projekčná a konštrukčná kancelária - tvorba výkresovej dokumentácie - digitalizácia výkresov - vývoj, konštrukcia a kompletné spracovanie výrobnej dokumentácie strojárskych zariadení v 3D systémoch - spracovanie projektov nových výrob - optimalizácia využitia energií pri výrobe - zaistenie požiadaviek na technickú bezpečnosť výrobku - ...

Činnosť: - vybavenie stavebného povolenia - rozpočty stavieb, stavebné rozpočty.

Činnosť: - stavebná projekcia - inžinierska činnosť - technický dozor investora.

Autorizovaný inžinier pre pozemné stavby - stavebný dozor - inžinierska činnosť - projektová dokumentácia - realitný inšpektor, prehliadka a zhodnotenie stavu nehnuteľnosti.

Služby - projektovej dokumentácie - inžinierska činnosť.

Architektonická a projekčná činnosť - návrhy interiérov - projektovej dokumentácie. Realizácia stavieb - výstavba na kľúč.

Služby: - projektové práce v stavebníctve - stavebná projekcia

Služby: - stavebná projekcia - inžinierska činnosť - stavebný dozor.

Služby - projekčná činnosť - stavebný a autorský dozor - inžinierska činnosť.

Inžiniersko projekčná kancelária - architektúra, urbanizmus, pozemné stavby a inžinierske stavby - inžinierska činnosť pri výstavbe - technický dozor.