Projekčná činnosť v stavebníctve zahŕňa mnoho čiastkových činností, medzi ktoré patrí vypracovanie projektovej dokumentácie, riadenie stavby, poradenstvo, štúdie, analýzy a v neposlednom rade aj zabezpečenie autorizovaného inšpektora a jeho dozor na stavbe

Projektová činnosť vo výstavbe, architektonické štúdie, dokumentácia stavieb vrátane vybavenia stavebného povolenia a činnosti stavebného dozoru, vykonávacia dokumentácia.

Projektovanie rodinných domov. Projekty zateplenia existujúcich rodinných domov pre získanie dotácie z programu NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM.

Činnosť - požiarna bezpečnosť stavieb.

Projekty občianskych stavieb, rodinných domov a drobných stavieb vrátane zabezpečenia úradného povolenia. Tepelno-technické výpočty stavieb (napr. Preukaz energetickej náročnosti stavieb, Nová Zelená úsporám).

Služby: Projekty a realizácia nízkoenergetických a pasívnych domov.

Stavebná firma. Návrhy a výstavba inžinierskych sietí.

Služby - tvorba a distribúcia technických predpisov MD SR a MZ SR - projektová a inžinierska činnosť - navrhovanie a posudzovanie vozoviek pozemných komunikácií - expertné posudky, poradenská a konzultačná činnosť - poskytovaný softvér.

Projektová činnosť vo výstavbe.

Podľa projektovej dokumentácie - pre stavby pozemné, vodohospodárske a dopravné - pre novostavby alebo rekonštrukcie vypracovanie výkazov výmer a ich ocenenie - stavebné rozpočty Ocenenie odovzdaného výkazu výmer Stavebné rozpočty sú spracované v programe EUROCALC v cenovej databáze podľa URS

Projektovanie, projekcia, výstavba a modernizácia: - investičné celky - stavby čistých priestorov - stavby laboratórií - stavby zdravotníckych priestorov - validácia - facility management.

Stavebná činnosť: - architektonické návrhy stavieb a interiérov - spracovanie projektu od návrhu až po riešenie detailu - riešenie nízkoenergetických domov - inžinierska činnosť - odborný dohľad pri realizácii - realizácia stavieb na kľúč formou stavebného manažmentu - konzultačné a poradenské služby.

Služby: - projektovanie v odbore architektúry a pozemných stavieb - projektovanie v odbore územného plánovania a urbanizmu - príprava a organizácia architektonických súťaží - inžinierska činnosť - technický dozor investora - autorizovaný inšpektor Konzultácie, technická pomoc a poradenstvo

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe a technický dozor.

Činnosť: - architektonická činnosť - stavebné projekcie.

Inžinierska a projektová činnosť. Vypracovanie projektovej dokumentácie. Znalecké posudky v odbore stavebníctve.

Projekčná kancelária. Architektonická a urbanistická štúdia. Projektová dokumentácia, projekcia pre územné a stavebné konanie, pre pozemné a dopravné stavby. Statické posudky a výpočty. Inžinierska činnosť a technický dozor pri realizácii stavieb.

Geodetické práce Inžinierska činnosť Projekčné práce.

Projektová činnosť. Spracovanie odborných štúdií a posudkov

Architektonické štúdio: - architektonické štúdie - stavebné projekcie.

Projekcia, výstavba: - nízkoenergetické a pasívne domy.

Komplexná projektová a inžinierska príprava stavieb: - vodohospodárskych a ekologických - bytových a občianskych - plynofikácia miest a obcí - mestské inžinierstvo.

Predmetom činnosti akciovej spoločnosti KAVAS a.s. je realizácia stavieb v oblasti pozemného staviteľstva. Zaisťujeme: - kompletné stavebné práce - projektová dokumentácia - udržiavacie práce - projektová činnosť vo výstavbe - zámočnícka výroba - sadrokartonárske práce - vodoinštalácia - nákladná cestná doprava - mechanizácia a zemné ...