Projekčná činnosť v stavebníctve zahŕňa mnoho čiastkových činností, medzi ktoré patrí vypracovanie projektovej dokumentácie, riadenie stavby, poradenstvo, štúdie, analýzy a v neposlednom rade aj zabezpečenie autorizovaného inšpektora a jeho dozor na stavbe

Výstavba - výstavba drevostavieb na kľúč - nízkoenergetické a pasívne domy. Služby - projektovanie, projektová dokumentácia pre povolenie stavby - developerská činnosť.

Služby - spracovanie žiadosti o dotáciu zo štrukturálnych fondov EÚ - projektovanie stavieb, inžinierska činnosť.

Činnosť: - architektonické a projektové služby prémiových pasívnych a nízkoenergetických drevostavieb na bývanie a občiansku vybavenosť.

Projektová a statická kancelária - projekty oceľových a drevených konštrukcií.

Slžuby - architektonické štúdie a návrhy - projekčná a realizačná dokumentácia stavieb - inžinierska činnosť.

Architektonický ateliér - projekty: miestne komunikácie, cyklotrasy, cesty.

Činnosť: - spracovanie preukazy energetickej náročnosti budov (PENB).

Služby: - stavebná projekcia - autorský dozor - inžinierska činnosť.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - priemyselné stavby - rekonštrukcia budov - projektovanie, projektová dokumentácia.

Dodávka, predaj - zariadenie na vetranie, ohrev, chladenie, rekuperáciu, zvlhčovanie a filtráciu atmosférického vzduchu. Projekčná činnosť - projektovanie stavieb.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - bytová výstavba - inžinierska a projekčná činnosť

Služby: - statika a dynamika stavieb.

Realizácia, výstavba, rekonštrukcia: - bytové stavby, novostavby - rodinné domy, rodinných domov na kľúč. Projektová činnosť v stavebníctve. Práca: - výkopové práce, výkopy - zemné práce. Montáže: - kanalizačného potrubia. Služby: - výpočty energetických strát budov - rozpočtovanie - energetickej náročnosti.

Projekčná a inžinierska kancelária Ing. Josef Vítek, sa zameriava na projektovanie, konzultačnú a inžiniersku činnosť vodohospodárskych stavieb a stavieb v oblasti životného prostredia. Špecializujeme sa najmä na vodovodné siete, kanalizácie, čistiarne odpadových vôd či skládky odpadov.

Služby: - projekčná a inžinierska činnosť v investičnej výstavbe - znalecké posudky, prieskumy stavebných konštrukcií, rozpočty a ekonomické posúdenie investícií - znalecké posudky, prieskumy stavebných konštrukcií, rozpočty a ekonomické posúdenie investícií - spracovanie statických výpočtov skla vrátane zabezpečenia projekcie a realizácie ...

Ponúkame: - spracovanie projektovej dokumentácie pozemných a dopravných stavieb - stavebné a technické dozory stavieb - činnosť koordinátora BOZP na stavenisku.

Projektová činnosť v stavebníctve - stavebná projekcia, projektová dokumentácia pozemných stavieb.

Projektová činnosť v stavebníctve. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Stavebný dozor. Služby: - znalecké posudky - vyhotovenie znaleckých posudkov - odhady ceny nehnuteľnosti - oceňovanie nehnuteľného majetku.

Služby - projektovanie, stavebná projektová dokumentácia - vizualizácia interiérov, architektonické návrhy - dokončovacie stavebné práce. Pobočka Praha: - adresa: Karla Engliša 3219/4, 150 00 Praha 5 – tel. 774 241 939. Pobočka Brno: - adresa: Brnenská 289, 664 61 Holasic - tel.777 624 355.

Služby: - komplexný projektový a architektonický servis.

Služby - projektovanie pozemných stavieb - projektovej dokumentácie vo všetkých stupňoch.