Projekčná činnosť v stavebníctve zahŕňa mnoho čiastkových činností, medzi ktoré patrí vypracovanie projektovej dokumentácie, riadenie stavby, poradenstvo, štúdie, analýzy a v neposlednom rade aj zabezpečenie autorizovaného inšpektora a jeho dozor na stavbe

Stavebná a obchodná spoločnosť: - dodávky rodinných domov na kľúč - výstavba a rekonštrukcie bytových domov - vykonávanie zatepľovanie objektov - revitalizácia a výstavba priemyselných objektov - projekčné činnosti - výstavba všetkých inžinierskych sietí - inžinierska činnosť a poradenstvo v stavebníctve.

Spoločnosť MO ATELIER s.r.o. ponúka svojim klientom kompletné služby v oblasti stavebných projektov. Medzi naše činnosti patrí zistenie vhodnosti lokality alebo objektu pre plánovaný investičný zámer, spracovanie projektovej dokumentácie, inžinierska činnosť, zabezpečenie geodetického zamerania, hydrogeologického a radónového prieskumu a tiež ...

Stavebná a projekčná spoločnosť: - výstavba, opravy a servis chladiacich veží - chladiace veže.

PROJEKČNÝ KANCELÁRIA, REALIZÁCIA STAVIEB. -zaistenie projektu na kľúč - od prvotnej štúdie po odovzdanie stavebného povolenia (zastupovanie investora na dotknutých orgánoch) - kompletná výstavba rodinných a bytových domov, priemyselných objektov -zatepľovanie stavieb, montáže sadrokartónu, strojné omietanie, elektromontáže.

Kancelária zaisťuje inžiniersku činnosť vo výstavbe a projekčnú činnosť. Postará sa o projektové riadenie a riadenie projektov výstavby. Poskytovanie poradenstva v oblasti stavebného a občianskeho zákona.

Projekcia, projektant, projekčná kancelária, projektovanie: -projektová dokumentácia pre stavebné povolenie -pozemné, bytové, hospodárske, občianske stavby -rodinné domy -pôdne vstavby -podnikateľské prevádzky -administratívne budovy -výrobné a obchodné centrá -zdravotnícke zariadenia -hotely, ubytovne -reštaurácia, kuchyňa ...

Vykonáva: -vrty, podvrty -pretlaky -vrty pre tepelné čerpadlá Dodávka a montáž: -tepelné čerpadlá. Služby: -hľadanie vody -rozbory vody -geologické prieskumy -likvidácia nebezpečných odpadov. -projekcia: vodovody, studne, kanalizácia, čističky odpadových vôd.

Spoločnosť STAV4You s.r.o. so sídlom v Prahe - Líbezniciach sa zaoberá predovšetkým stavbou rodinných domov alebo ich častí, ako sú: základové dosky, monolitické stropy, hrubé stavby domu, stavebná príprava pre bazény, ploty a ďalšie stavebné práce vrátane rekonštrukcií. Svoje služby ponúkame v Stredočeskom kraji. V rámci realizácie stavieb ...

Služby: -inžinierska činnosť -projekcia -dodávka stavebných prác -zatepľovanie budov -poradenská činnosť EKIS.

Projektová činnosť vo výstavbe. Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Spoločnosť Arp Group s.r.o. sa špecializuje na výstavbu rodinných domov na kľúč podľa typových alebo individuálnych projektov s možnosťou komplexných služieb alebo čiastkových dodávok. Zaisťujeme hrubé stavby, drevostavby aj nízkoenergetické RD. Stavba, výstavba, projekcia – spracovanie projektov: Rodinné domy: - murované - drevostavby - ...

Stavebná činnosť - bytová výstavba - rekonštrukcia budov - zatepľovanie objektov - projektová a inžinierska činnosť.

Inžinierska činnosť vo výstavbe. Príprava stavieb. Kontrola priebehu stavby. Dokončovacie stavebné práce.

služby - výrobnej dokumentácie pre pre výrobu a montáž oceľových konštrukcií, mostov, hál - 3D modelovanie - zabezpečenie výroby.

Služby v obore investičnej výstavby. - projektová činnosť - inžinierska činnosť - poradenská a konzultačná činnosť.

Projektová činnosť, projektové práce v stavebníctve. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe.

Projekcia, vizualizácia stavieb. Realiazke: - montované haly - oceľové konštrukcie, železobetónové skelety - opláštenie hál a strešné opláštenie - oceľové podesty a schodiská.

Projekčné práce. Plynoinštalácia, propánové hospodárstvo, kúrenie, vodoinštalácia, kanalizácia, vonkajšie kanalizácie, vodovody a STL plynovody. Zhotovenie rozpočtov. Vybavenie nutných vyjadrení od správcov sietí pre stavebné konanie.

Architektonická a projekčná kancelária v Třebíči. Zabezpečenie štúdie pozemných stavieb, konzultačná činnosť a poradenstvo, projekty energeticky úsporných budov a pod. Inžiniering, stavebno-technický dozor stavieb a ďalšie služby.

Architektonický ateliér. Projekty budov, projekcie rekonštrukciou stavieb, návrhy interiérov, urbanizmus. Autorizovaný architekt.

Projektová činnosť, projektovanie, stavebné projekcie a inžinierske služby.

Služby: - dotačné poradenstvo - príprava strategických a rozvojových dokumentov pre municipality (strategické plány miest a obcí) - stavebná projekcia

Ponúkame služby od projektu až po realizáciu pozemných stavieb.

Stavebniny, predaj: -stavebné materiál. stavby: -generálny dodávky občianskych a inžinierskych stavieb -projektová dokumentácia vrátane stavebného povolenia a kolaudácie -Všetky stavebná činnosť -dodávky stavieb.