Projekčná činnosť v stavebníctve zahŕňa mnoho čiastkových činností, medzi ktoré patrí vypracovanie projektovej dokumentácie, riadenie stavby, poradenstvo, štúdie, analýzy a v neposlednom rade aj zabezpečenie autorizovaného inšpektora a jeho dozor na stavbe

Architektonická a projekčná kancelária. Projektovanie pozemných stavieb: - štúdie - projekty pre územné rozhodnutie - stavebné povolenie - realizačné projekty a realizačná dokumentácia stavieb. Inžinierska činnosť: - návrhy a projekty interiérov. Ateliér: - Opava, Olbrichova 13.

Zariaďovanie dotácií z dotačných titulov fondov Európskej únie EÚ Stavebné práce Vodohospodárske stavby - projekty - rybníky protierózna ochrana projekcia - kanalizácia - vodovody - prípojky - čistiarne odpadových vôd (ČOV.

služby: - informačná a poradenská činnosť - odbornej pomoci pre výber staveniska - komplexné inžinierske služby - kompletná projektová dokumentácia k stavbám.

Projektovanie a realizácia domov a interiérov.

Projektová činnosť vo výstavbe: - dopravné stavby - spevnené plochy pre dopravu a športovú činnosť - terénne úpravy - pozemná komunikácia - návrhy trvalého a dočasného dopravného značenia - inžinierska činnosť vo výstavbe.

Inžinierska činnosť vo výstavbe. Projekcia: - pozemné stavby - priemyselné haly - bytová a občianska výstavba.

Ponúkam projekčné práce a súvisiacu inžiniersku činnosť vrátane komunikácie s úradmi. novostavby, rekonštrukcie, stavebné úpravy, podkrovné vstavaby, zameranie existujúceho stavu objektov, osadenie objektov do terénu. Nová zelená úsporám Architektonické služby

Činnosť: - silnoprúdové elektroinštalácie a montáže - inštalácia systémov merania a regulácie tepelných zdrojov a chladiacich zariadení - inštalácia slaboprúdových komunikačných a informačných systémov - inštalácia zabezpečovacích systémov - vypracovanie projektovej dokumentácie, Inžinierska, konzultačná a poradenská činnosť - fotovoltaické ...

Služby: -architektonická a inžinierska kancelária.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - nebytová výstavba Stavebné projekcie.

Projektovanie pozemných stavieb - dozorovanie stavby - autorský a technický dozor.

Projektová činnosť - vypracovanie projektov pozemných stavieb - vypracovanie požiarno-bezpečnostného riešenia stavieb.

Činnosť: - projektové riadenie investičnej výstavby - inžinierska činnosť vo výstavbe.

Činnosť: - príprava a realizácia investičných zámerov stavieb - projektová činnosť - vizualizácia projektov - koordinátor BOZP.