Projekčná činnosť v stavebníctve zahŕňa mnoho čiastkových činností, medzi ktoré patrí vypracovanie projektovej dokumentácie, riadenie stavby, poradenstvo, štúdie, analýzy a v neposlednom rade aj zabezpečenie autorizovaného inšpektora a jeho dozor na stavbe

Špecializovaná projekčná kancelária: -územne plánovacej dokumentácie a územne plánovacie podklady na území miest a regiónov južnej a strednej Moravy, južných a východných Čiech, ale aj v ostatných častiach SR.

Projektová činnosť vo výstavbe. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Predaj: -priemyselné armatúry

Projekčná a poradenská kancelária v oblasti pozemného staviteľstva, projekcia. Školenia a konzultácie softvér SPIRIT a ArCon.

Architektonická činnosť. Projektová činnosť vo výstavbe.

Projekčná kancelária s profesiou architekt, stavební inžinieri, technici, kresliči: - spracovanie projektov - vybavenie stanovísk dotknutých orgánov, územného rozhodnutia, stavebného povolenia - príprava stavby - zabezpečenie dozoru na stavbe a kolaudačného riadenia.

Projektová činnosť vo výstavbe Správa menších počítačových sietí.

Stavebná firma. Návrh a realizácia stavieb.

Projektovanie - pozemné stavby - 3D vizualizácia a animácia stavieb

Oceňovanie majetku, projektová činnosť vo výstavbe.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe

-Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe Projektová činnosť vo výstavbe

Stavebné projekty, vizualizácia stavieb v 3D, stavebné dozory, odborné vedenie stavieb, odborné poradenstvo podporené 40-ročnou praxou vo funkcii stavbyvedúceho, projektanta a stavebného dozoru.

Chystáte sa stavať? Potrebujete projekt? Záleží Vám na kvalite? Stavebná spoločnosť ARTESO s.r.o. sa zaoberá vykonávaním pozemných a priemyselných stavieb, rodinných domov a bytových stavieb. Tiež sa zaoberáme inžinierskou a projektovou činnosťou vo výstavbe. Výsledky našej kvalitnej práce sú postavené na viac ako desaťročnej činnosti firmy a sú ...

Služby v oblasti projektových prác vo výstavbe. Projektovanie vodohospodárskych stavieb a inžinierskych sietí.

Projektová činnosť vo výstavbe

Projektová činnosť vo výstavbe Projektovanie oceľových konštrukcií.

Projekčná činnosť - rodinné domy - prestavby - malé stavby.

Inžinierska činnosť vo výstavbe Developerská činnosť

Projektovanie stavieb. Zabezpečovanie projektovej dokumentácie. Inžiniering. Zabezpečovanie stavebných dozorov. Poradenstvo pri rekonštrukciách a novostavbách.