Projekčná činnosť v stavebníctve zahŕňa mnoho čiastkových činností, medzi ktoré patrí vypracovanie projektovej dokumentácie, riadenie stavby, poradenstvo, štúdie, analýzy a v neposlednom rade aj zabezpečenie autorizovaného inšpektora a jeho dozor na stavbe

Naše služby: - projektová činnosť - priemyselné stavby - občianske stavby - elektroinštalačná práca.

Výstavba rodinných domov, rekreačných objektov. Projektová činnosť, projekcia.

Projekcia, dodávka, realizácia: - železobetónové konštrukcie typovej i atypickej v malom aj veľkom rozsahu - haly, sklady, športové a výrobné haly, zábavné centrá, hypermarkety, viacpodlažné školské a nemocničné pavilóny, hotely, hromadné garáže.

Stavba, výstavba: -bytová aj nebytová Služby: -projekcia

Stavebné inžinierstvo. Poskytujeme: - komplexné služby v oblasti: - stavebná projekcia a inžiniering

Vypracujeme kompletnú projektovú dokumentáciu pre pozemné stavby: rodinné domy-špecializácie, bytové domy, podkrovné vstavby a nadstavby atď.

Služby autorizovaného technika v stavebníctve - stavebný dozor.

Inžinierska činnosť - projektovanie - stavebné projekcie.

Projektovanie a realizácia vodohospodárskych stavieb. Znalecká činnosť v oblasti čistenia komunálnych a zaolejovaných odpadových vôd.

Služby: - realitná činnosť, - inžinierska a projekčná činnosť, - správa nehnuteľností, - elektromontážne práce, - zatepľovanie objektov.

Projekčná a inžinierska kancelária - projekty oceľových konštrukcií - stavebný a autorský dozor. Stavebná činnosť - dodávka stavieb.

Vykonáva: - stavebná projekcia - účtovné poradenstvo.

Činnosť: - projekcia, projektovanie stavieb - projektovanie dopravných stavieb - inžinierska činnosť

Stavebná spoločnosť, stavby: - generálne dodávky bytových, občianskych, priemyselných stavieb - rekonštrukcia všetkých objektov - úpravy bytov - pokrývačské, klampiarske práce - opravy fasád vrátane zateplenia systém - opravy plochých striech - maliarske, natieračské, zámočnícke práce - pokládka PVC, kobercov - stolárske práce ...

Bytové a občianske stavby: - novostavby a rekonštrukcia na kľúč - rodinné domy, rekreačné objekty - strešné nadstavby a podkrovné vstavby - bytové jadrá, práca v interiéroch. Inžinierske a priemyselné stavby: - výrobné a skladovacie haly - prístupové komunikácie, chodníky, parkovisko-zámková dlažba. Stavby pre obchod a služby: - ...

Projektovanie: - nové stavby aj rekonštrukcia - občianske stavby - priemyselné stavby - inžinierske siete a komunikácia.

Projekcia - projektovanie pozemnej stavby rodinné domy, bytové domy.

Projekčný ateliér - projektovej dokumentácie s 3D vizualizáciou.

Poradenstvo. PROJEKTOVÉ: -vyhľadanie dotačných a grantových titulov pre investície v ekológii, ŽP, odpadovom hospodárstve EKONOMICKÉ OPTIMALIZÁCIA ODPADOVÉHO A VODNÉHO HOSPODÁRSTVA: -štúdia zberu a zvozu odpadov -prevádzkové poriadky -školenia a semináre -posudky a audity. -INTERNETOVÉ A INTRANETOVÉ APLIKÁCIE: -odpady -voda ...

Naše služby: - projektová činnosť - inžinierska činnosť

Služby: - stavebná projekcia - stavebný a autorský dozor Stavebná činnosť: - rekonštrukcia - stavby na kľúč

Inžinierska činnosť Projektová činnosť - dopravné stavby cestné a železničné mosty, cesty, miestne komunikácie.

Projekčná kancelária PROKA Projekčná kancelária. Projektová dokumentácia, povolenie stavieb. Štúdie a zameranie stavieb, projekcie.