Je práca vo výškach bezpečná? Áno, ak máte k dispozícii kvalitné hliníkové lešenie či pojazdné veže, zdvíhacie plošiny, stavebné navijaky, ručné kladkostroje, rebríkové výťahy alebo závesné lávky. Ponúkame túto techniku na predaj či prenájom.

Lešenie: -montáž -demontáž -prenájom -podia.

Požičovňa rámového, rúrkového a pojazdného lešenia Prenajímame tieto druhy lešenia: rámové lešenie PLETTAC SL 70 a MJ rúrkové a pojazdné lešenie školenia lešenárov.

Naša firma sa zameriava na predaj nového a použitého rúrkového lešenia. Rúrkové lešenie sa skladá z komponentov: lešeňové rúrky, upínacie a nastavovacie spojky a drevené podlahy. Naše lešenie sa vyznačuje veľkou variabilitou a nízkou cenou. Lešenie máme vždy na sklade a zariadime jeho dopravu až k Vám. Okrem toho sa naša firma zaoberá predajom ...

Požičiavame a prenajímame vysokozdvižné montážne pracovné plošiny, zdvíhacie plošiny, montážne plošiny na výškové práce a autožeriavy s obsluhou. Zabezpečujeme prenájom autožeriavov a žeriavnícke práce.

Naša spoločnosť v Českej republike poskytuje komplexné služby v oblasti lešenárskych systémov, výťahov, zhodov na sutinu a zdvíhacie techniky. Sústreďujeme sa predovšetkým na predaj, prenájom a montáž lešenia značky LAYHER, pojazdného lešenia a všetkých iných lešeňových systémov. Na základe dosiahnutých úspechov, a sčasti aj vďaka veľkosti našej ...