Hlavnou úlohou inžinierskych sietí je zaistenie prívodu potrebných energií, ako je voda, elektrina a plyn do domácnosti. Výstavba vodovodov, plynovodov, kanalizácie a prípojok je pri stavbe novostavby základným aspektom, ktorý nemôže byť podcenený.

Stavby, výstavba, rekonštrukcia, opravy: -silnice, komunikácia -Ťažké, stredné, ľahké, lesné, poľné, parkoviská, spevnené plochy, chodníky -mosty s nosnou konštrukciou -dopravní -Priemyselné -rodinné domčeky -inženýrské -zajištění súvisiacich preložiek inžinierskych sietí. doprava: -nákladní.

autodoprava, výstavba, oprava komunikácií, chodníkov, výkopy bazénov, záhradných jazierok, jímok, pivníc, výkop základov rodinných i komerčných objektov, odvoz sute, hliny, domového odpadu, snehu - dovoz piesku, štrku, kameňa, stavebného materiálu - búracie a demolačné práce s odvozom - upratovanie a odvozy snehu - porez stromov - údržba ...

Stavebné práce a rekonštrukcie: -zemné práce -inžinierske siete a komunikácia -výstavba rodinných domov -revitalizácia panelových domov -priemyselná výstavba.