Developerská činnosť zahŕňa nákup pozemkov pre výstavbu a následný predaj či prenájom nehnuteľností, realizáciu domov aj drevodomov na kľúč, finančné a nákladové štúdie, projektovú dokumentáciu a stavebné povolenie, výber dodávateľov a riadenie stavby.

Výstavba dvojpodlažných radových rodinných domov.

Spoločnosť ponúka svoje služby nielen svojmu jedinému akcionárovi, ale aj iným osobám. Hlavnými činnosťami spoločnosti sú správa a údržba nehnuteľností, realitná činnosť (predaj nehnuteľností, zabezpečovanie prevodov družstevných bytov do osobného vlastníctva a pod.), inžinierska činnosť v investičnej výstavbe a výroba a rozvod tepelnej ...

Developerská a realitná spoločnosť TWIN PEAKS a.s. Vás víta na svojich stránkach Spoločnosť sa zaoberá prípravou a kompletným zabezpečovaním nového bývania -výstavbou a predajom bytov a rodinných domov. Ponúkame: - solitérne rodinné domy - radové domy - bytové domy - byty vo viladomoch - predáme Vašu nehnuteľnosť - nájdeme novú ...

Činnosť: - výstavba zrubov - nízkoenergetické rodinné domy - drevené domy - developerská.

Developerská a realitná spoločnosť. Realizácia: - developerské projekty - správa nehnuteľností - akvizície pre nové projekty. Poskytuje kompletný developerský a realitný servis spoločnostiam v holdingu na území Českej a Slovenskej republiky a Ruskej federácie.

Developerská spoločnosť, obchod s nehnuteľnosťami.

Developerská činnosť. Developerské služby. Bývanie v prírode v obci Líčkov, neďaleko mesta Žatec a okresného mesta Louny. Realitné služby. Sprostredkovanie - predaj: - stavebné pozemky pre stavbu rodinného domu, inžinierske siete sú rozvedené. Stavebná firma. Výstavba: - rodinné domy.

Developerská firma. Developer industriálneho parku. Realitné služby. Prenájom: - skladové priestory - kancelárske priestory v administratívnej budove.