Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia interiérov - montáž sadrokartónu - podhľady - akustické, protipožiarne priečky - montáže obložkových zárubní - pôdne vstavby.

Predaj, montáž, servis: - interiérové, exteriérové dvere - laminátové, vinylové podlahy. práca: - rekonštrukcia bytov - výstavba rodinných domov.

predaj: - spojovací materiál - hmoždinky, chemické kotvy, nity.

služby: - dekoratívne maľby a návrh dizajnu interiéru.

Maloobchod, predaj: - náterové hmoty - farby, laky.

Práca, remeslo: - obklady, dlažby - murárske, murár - rekonštrukcie bytov, kúpeľní

Práca, remeslo: - zámočník - zváranie MIG, TIG

-Nakládání s odpadmi (okrem nebezpečných) -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poskytovanie technických služieb -Výroba ...

Stavebná činnosť - rekonštrukcia domov - rekonštrukcie bytových jadier - výstavba rodinných domov na kľúč - murárske práce.

Spoločnosť BPJ-CZ s.r.o. sa zameriava na dodávky náhradných dielov, ďalej na predaj nových a použitých stavebné strojov. Ponúkame tiež prenájom stavebnej techniky. Dodávka, predaj: - náhradné diely pre stavebné stroje značky CAT, VOLVO, JCB, KOMATSU, CASE, LIEBHERR, ... - náhradné diely pre zdvíhacie plošiny - náhradné diely na ...

práca: - klampiarske - pokrývačské - tesárske - rekonštrukcia striech

práca: - pokrývačské - klampiarske - odpratávanie snehu, ľadu zo striech - výrub, prierez stromov pomocou horolezeckej techniky.

služby: - Arboristika - rizikové výrub - záhradnícke práce - výškové práce

elektroinštalačné práce - elektroinštalácie rodinných domov - slaboprúdové rozvody - bleskozvody - montáž: zabezpečovacie a kamerové systémy.

služby: - stavebná projekcia - architektonická činnosť

Montáž, oprava, servis: - elektronické zabezpečovacie systémy služby: - elektroinštalácia

činnosť - maliarske a natieračské práce.

práca: - maliarske - lakovnícke.

Stolárstvo, výroba: - kuchyne

Developerská činnosť. Projekčné práce v stavebníctve.

činnosť - maliarske práce - murárske práce.

činnosť - inštalatérske práce - kúrenárske práce - opravy a čistenie kanalizácie.