Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba: - vláknocementová strešná krytina - veľkoformátová vlnitá krytina.

Predaj, oprava, servis: - plastové bazény, bazénové príslušenstvo - zastrešenie bazénov - hydromasážne vane - fínske sauny, infra kabíny - samonosné zásobníkové nádrže, nádrže

Stavebné práce: - zhotovenie krovov, krovy - stavebné tesárske diely. Remeselnícke práce: - tesárske. Záhradné pergoly, drevené terasy a altány.

Distribútor bazénov pre zapustenú aj povrchovú montáž, masážnych vírivých vaní, sáun, zastrešení a mnohých ďalších výrobkov, ktoré ponúkajú more možnosti, ako relaxovať a nabrať nové sily.

Predaj a montáž inštalačných systému pre bytovú aj komerčné výstavbu na území Českej republiky a Slovenska. produkty: - podlahové vykurovanie, kúrenie - tepelná čerpadla - rekuperácia - inštalácia voda-kúrenie - centrálne vysávače - plastové okná - podlahy - klimatizácia - stropné chladenie.

Stolárstvo Miklík s.r.o. sa zameriava na výrobu okien, dverí, kuchynských liniek, nábytku, schodísk, pergol, prístreškov a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo: - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - vybavenie interiérov. Zákazková výroba nábytku. Predaj. - domáce elektrospotrebiče.

Projekcia - vodohospodárske a dopravné stavby - objekty vykonávané banským spôsobom

Príprava, riadenie a dodávka: - priemyselné stavby a technológie. služby: - projektová príprava - technické poradenstvo - ekonomické rozbory - projektová optimalizácia - technický dozor - dodávky stavieb.

Dodávka, montáž a rekonštrukcie oceľových konštrukcií, oceľových hál a opláštenie rôznych objektů.Prodej izolačných sendvičových panelov Brolly, KINGSPAN, TRIMO. -výroba oceľových konštrukcií -zateplení priemyselných objektov a hál -opláštění trapézovými plechmi -půjčovna pracovných plošín -jeřábnícké práce ...

Stavebné, murárske, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonštrukcia domčekov, bytov, drobné demolácie, vodárske a kúrenárske práce.

Spoločnosť RAPAStav s.r.o. sa zameriava na medzinárodné a tuzemskú autodopravu rôznymi typmi vozidiel od dodávok po kamióny. Zabezpečujeme nadrozmerné prepravy vrátane zaistenia autodoprovodu a špeciálnych trasových povolenie po celej EÚ. Medzi naše ďalšie činnosti patrí vykonávanie výkopových a zemných prác a práce s autožeriavom. Všetky služby ...

Predaj: - laminátové, vinylové a drevené plávajúce podlahy - PVC, vinylové podlahy lepené, marmolea. Parkety. Interiérové dvere Práca: - podlahárske - dodávka a montáž dverí.

Stolárstvo - výroba nábytku a dverí. Zákazková výroba: - všetok nábytok - kuchyňa na mieru - kancelárie.

Predaj: - voda, kúrenie, plyn - rúrky - kotly - solárne panely - tepelné čerpadlá. Prevádzkareň: - Prostejov, Kotkova 21.