Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Zákazkové stolárstvo Pardubice Naše stolárstvo Vám vyrobí na zákazku nielen interiéry, ale aj záhradné posedenie, altánky, zrenovuje historický nábytok a mnoho ďalšieho, spojeného s drevom. Sme jedna z mála firiem, ktoré Vám vyrobia nábytok vrátane kuchynských liniek z masívu. Naše zákazkové stolárstvo má sídlo v Pardubiciach, ale svoje ...

práca: - elektroinštalačné - elektromontážne.

Ing. Ivo Galík sa zaoberá projekčnou činnosťou. Zaisťujem projektovú činnosť vo výstavbe, autorský a stavebný dozor. Projektujem pozemné stavby, novostavby, rekonštrukcie. Činnosť: - projektová činnosť vo výstavbe - projektovanie pozemných stavieb, novostavieb, rekonštrukcií - autorský dozor - stavebný dozor. Sídlím na adrese Za kostolom ...

Sadrokartóny - napínané stropy, podhľady, steny, veľkoplošné obrazy. Stavby pergol - zastrešené, voľné,.

Veľkoobchod, predaj. Strojárska výroba. Nerezový hutný materiál: - nerezové, ušľachtilej, profilovej ocele - trúbky - armatúry a potrubia - zvárací materiál - pásy, pruhy. Sklad: Železničná 7.

Dodávka, servis, poradenské služby ČERPACIA TECHNIKA -ponuka zariadenia do všetkých odvetví priemyslu aj pre domáce použitie -čerpané médium: od čistej vody až po chemicky agresívne, abrazívne a vizkózne médiá . ARMATÚRY. ZÁVLAHOVÁ TECHNIKA -zameranie na techniku aplikujúcu vodu priamo k rastlinám.

Stavebná činnosť: - bytová výstavba - priemyselná výstavba - zatepľovanie budov - sanácia lodžií - izolácia striech - podkrovné vstavby s použitím sadrokartónu - výstavba sedlových striech.

Otta interiéry Predaj, montáž: - žalúzie - látkové rolety - siete proti hmyzu - plastové zhrňovacie dvere - čalúnenie dverí - silikónové tesnenie.

Martin Čermák sa zaoberá predajom piesku a autodopravou. Ponúkame na odber piesok vhodný na všetky pozemné práce, na stavebné účely a na maltu. Zásypový piesok neobsahuje kamene. Predávame piesok kopaný a triedený štrk. Prevádzka prepravnej služby v Jablonnej v Podještědí.

Stavebná firma. Stavebná činnosť: - dodávka a montáž drevostavieb - stavby murovaných RD - hrubá stavba alebo dom na kľúč - fasády, ich opravy, zateplenie - tesárske konštrukcie a stavby z dreva - fúkaná izolácia z celulózových vlákien ISOCELL - liatie anhydritových podláh - aplikácia protipožiarnych náterov dreva a ocele - ...

Výroba, predaj: - drôtené pletivo z pozinkovaného drôtu - drôtené pletivo potiahnuté PVC. - poplastované (PVC) stĺpiky, vzpery - bránky, brány - zvárané panely PVC, ZN - príslušenstvo na stavbu oplotenia - stavba oplotenia na kľúč ( RD, priemyselné areály, záhrady, cesty a diaľnice, hospodárske usadlosti

Murárske práce: -montáže sadrokartónov -pôdne vstavby -minerálne podhľady -zatepľovanie rodinných domov, fasády. Pokladáme zámkové dlažby.

Návrh, výstavba: - lanové centrá, parky - dobrodružné ihriská - adrenalínové zjazdy, skoky - detské ihriská s lanovými prekážkami Služby: - školenie inštruktorov pre vedenie programov v lanových centrách - školenie inštruktorov pre výstavbu dočasných lanových prekážok - servis a bezpečnostná inšpekcia existujúcich lanových centier

Požičovňa, prenájom stavebných strojov: - kolesové rýpadlá - búracie kladivo - pásové rýpadlá a búracie kladivá - demolačné nožnice - čelné nakladače a dozéry - STK an traktory a nákladné prívesy.