Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

činnosť - pokladanie kameňov - pokládka dlažobných kociek.

Výroba: - plné a poloduté nity - lisované a sústružené diely

činnosť: - elektromontáže - revízia

služby - projekčná kancelária v odboroch vykurovania, vzduchotechnika, kanalizácie, vodovody a plynovody - technický dozor stavieb - preukazy energetickej náročnosti stavieb (PENB).

Stavebná spoločnosť, výstavba: - dopravné stavby, komunikácia - mosty - rekonštrukcia mostov - inžinierske siete - letné, zimnú údržbu ciest.

Výroba zákazkový nábytok : - kuchyne - obývacie izby - spálňa - detské izby - kúpeľne - kancelársky nábytok. Drevostavby.

Zememeračské činnosť: - vytýčenie vlastníckych hraníc - vytýčenie stavieb - podklady pre projekty.

Zákazková výroba akvárií a terárií: - morské akvária - akvária na mieru - živé obrazy.

ABA Šumperk, spoločnosť s ručením obmedzeným je firmou, ktorá sa zameriava na tenkostenné a hrubostenné spracovanie plechov rôznymi technológiami s dôrazom na zváranie. Tiež sa špecializujeme na nerezovú výrobu pre gastronómiu a zdravotníctvo. Vďaka dlhoročnej orientáciu v obore vlastníme špeciálne technologické vybavenie pre povrchové úpravy ...

Strojové vyšívanie, strojové vyšívanie na materiál - textil, koža. Výroba, predaj, e-shop: -výšivky, Výšinka. -vyšívaná reklama: výšivky, nášivky, domovenky -log podľa predlohy (firemné logá) -reklamní textil (tričká, polokošele, mikiny, čiapky, vrecká, vankúšiky, obrusy, uteráky, vlajky, vlajočky, nášivky) -velkoplošný tlač -tampon ...

Stolárstvo, výroba: - kuchyne - skrine - spálňa - kancelársky nábytok

Predaj, služby: - farby, farieb - miešanie farieb

služby: - elektroinštalácia - revízia

činnosť - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier.

truhlářství: - výroba zákazkového nábytku - kuchyne, detské izby, spálne, obývacie izby - stavby pergol. predaj: - elektronáradia - vybavenie stolárskych a zámočníckych dielní.

Kominárstvo, práce: - kominárske - čistenie, vložkovanie, revízie komínov.

práca: - tesárske - drevené stropy, podhľady - stavba pergol.

kamenárstvo - výroba a montáž nových hrobov - pohrebné doplnky - pečenie kamene.

Výstavba, rekonštrukcia: - rodinné domy - bytová výstavba - nebytová výstavba - kúpeľne

Dodávka, montáž - zimné záhrady - posuvné systémy - vnútorné presklené steny - presklené fasády - plastové okná a dvere - hliníkové pergoly - zasklievanie balkónov.

Zámočníctvo, kovovýroba: - kovové vráta, ploty - ploty z ťahokovu - balkónové zábradlie - záhradné grily.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - zatepľovanie fasád