Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavebná firma: -pozemní stavby na kľúč -novostavby i rekonštrukcie stavieb bytových, priemyselných, poľnohospodárskych objektov atď. Stavebné projekcie. Kontajnerová doprava MAN. Zelená úsporám.

Stavebné práce: - rodinné domy vrátane inžinierskych sietí - stavby na kľúč - inžinierske siete - fasády - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia objektov - zateplenie objektov.

Predaj metrážových kobercov, záťažových kobercov, hotelových kobercov, kobercových behúňov, kobercových štvorcov, nášľapov na schody, kusových kobercov. Predaj pvc podláh, vinylových podláh, metrážových vinylov, vinylových dielcov a štvorcov. Predaj tkaného pvc drevených podláh, masívnych podláh, dvojvrstvového dreva a trojvrstvového dreva. Predaj ...

Vykonávame komplexné rekonštrukcie kúpeľní, bytov, bytových jadier, domov či prázdninových chát. Vykonávame montáže sadrokartónu, pôdne vstavby, minerálne podhľady, plávajúce podlahy, murárske práce, zateplenie fasád. Realizácia výkopov, základov, úpravy terénu, nakládka a odvoz odpadu a materiálu, práce s hydraulickou rukou.

Dodávame spojovací materiál ako sú skrutky do dreva, klince, skrutky, matice, podložky a ďalšie spojovacie materiály, ďalej dodávame hliníkové rebríky, stavebné miešačky, náradie a ďalšie materiály nielen pre remeselníkov a realizačné firmy.

Predaj kobercov, kusových kobercov, PVC podláh, vinylových podláh, vinylových dielcov, drevených podláh a interiérových dverí. Kompletný podlahárske servis, kompletný montážny servis dverí a doprava.

Ponúkame kryštalizácia podláh, upratovacie práce, výškové práce a umývanie fasád, stavebné práce.

Na stránkach nájdete informácie o stolárstvo Ondreja Hory, referencie v podobe Foto albumu a služby ktoré ponúka.

Murárske a maliarske práce. - rodinné domy - kúpeľne - sadrokartóny - podlahy - ploty - fasády - bazény

O úsporu finančných zdrojov s priaznivým dopadom na ekológiu sa postarajú plastové nádržky a nádrže na dažďovú a splaškovú vodu, ktoré sú vyrobené unikátnou technológiou spracovania plastov v Nemecku a náš trh distribuované spoločnosťou Nádrže 24 s.r.o. Prínosy využívanie nádrží a nádrží: - Zachytávanie dažďovej i splaškovej vody - Využitie ...

Projektové práce, najmä komerčné a priemyselné objekty, od štúdie po realizačný dokumentáciu a autorský dozor na stavbe. Zabezpečíme všetky potrebné povolenia a posudky.

Maliari izieb Praha Špecializujeme sa na maliarske práce, ktoré realizujeme v Prahe a okolí do 40km. Vykonávame bežné maliarske a natieračské práce a sme schopní realizovať aj špeciálne techniky. Maľujeme byty, domy, kancelárie i veľké haly. Sme schopní odborne naniesť aj špeciálne termoizolačné nátery.

Ako certifikovaný inšpektor nehnuteľností Ing. Jiří Čížek sa zaoberám inšpekcií nehnuteľností v oblasti Praha, Praha-Východ a Praha-Západ. Veľmi dlhá skúsenosť s chybami a poruchami nehnuteľností a stavieb - spoľahnite sa na kvalifikovaný tím inšpektorov nehnuteľností. Inšpekcia nehnuteľností sa hodí najmä pri kúpe staršieho rodinného domu alebo ...

Stavebná činnosť všetkého druhu, stavby plotov a zámočníctvo, oporné múry, dokončovacie stavebné práce.

Maľujeme tapetujeme a lakujeme.

Zhotovenie epoxidových priemyselných podláh

Vykonávam všetky obkladačské práce. Mám dlhoročnú prax v odbore vrátane pokládky veľkoformátových obkladov do 150cm. Ponúkam precízne prevedenie, profesionalitu. práce v Prahe a celej ČR

Ponúkame služby v oblasti hydroizoláciou a zatepľovanie plochých striech, terás a základov. Našou špecializáciou sú dodávky PVC hydroizoláciou a tepelných izolácií na plochej strechy.

Zákazková kovovýroba z nerezu aj uhlíkovej ocele. Povrchová úprava zinkom, komaxitom, farbou. Ďalej vyrábame z polypropylénu bazény, septiky, zásobníky

Interiérové dvere a zárubne Praha, interiérové aj vchodové dvere. Dvere celosklenené, skladacie, posuvné dvere a puzdrá i dvere špeciálne, dverové zárubne aj kľučky a dverové kovania.

Stolárstva. Výroba - dvere - kuchyne - postele - kúpeľňový nábytok - kancelársky nábytok.

služby: - elektroinštalácia - elektromontáže

truhlářství: - zákazková výroba nábytku