Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia.

práca: - obkladačské - rekonštrukcia kúpelní

Stavebniny U nádraží predaj: - stavebniny, stavebný materiál - pevné palivá - uhlie.

Služby, práce: - pohľadový betón - benátske štuky - hladké nátery - netradičné aj klasické dekoračné techniky - jedinečné kreatívne techniky maľby - interiérové, exteriérové lišty a doplnky

Predaj, e-shop - obklady a dlažba - sanitárna technika - kúpeľňový nábytok - vodoinštalatérske a kúrenársky materiál.

Ski areál Paseky nad Jizerou - lyžiarsky vlek - požičovňa lyžiarskeho vybavenia - lyžiarska škola. Stavebná činnosť - výstavba rodinných a rekreačných objektov - výstavba bytových a komerčných budov - výstavba zasnežovanie, lyžiarskych vlekov a lanových dráh - výstavba inžinierskych sietí a drobných prístupových komunikácií - ...

práca: - tesárske, klampiarske, pokrývačské a murárske

montáž: - ploty, oplotenie - brány, bránky

Výroba, oprava, repasovanie: -cerpadlo a miešadla na kaly. montáže: -Technológia na čerpanie a uskladnenie bravčové a hovädzie hnojovice. Výstavba: -železobetonové záchytky -fotovoltaické elektrárne.

predaj: - železiarstva - kuchynské potreby - bicykle - záhradné traktory - kosačky - kultivátory - reťazové píly - záhradný nábytok.

činnosť: - stavebné práce - rekonštrukcia rodinných domov a bytových jadier - montáže zatepľovacích systémov a sadrokartónu

Staviame kamenné múry, rekonštrukcia terasy, dlažby, zámkovej dlažby, ručné hĺbenie studní, staviame domy na kľúč, fasády maľby a nátery ďalej pergoly, obklady, strechy

Poskytujem komplexné kovovýrobní a kováčske služby. Vyrábam užité kované produkty typu ploty, mreže, schodiská či nábytok po kovovej konštrukcie. Venujem sa autorskému stvárnenie kovaných solitérov do interiéry aj exteriéru, ktoré kombinujem s prírodnými materiálmi ako je drevo, koža či sklenené fragmenty.

Vykonávame všetky sklenárske práce- vŕtanie, brúsenie, fazetovanie, zasklievanie okien, výroba akvárií, terárií. Ďalej výroba a zasklenie izolačných dvojskiel. Výber zo štyridsiatich druhov ornamentných skiel skladom, sklo connex, sklo lacobel aj s montážou do kuchynských liniek. Veľkoformátová zrkadla aj s montážou do kúpeľní. Montáž sprchových ...

Predaj, montáže: - okenné fólie - bezpečnostné dvere - bezpečnostné systémy - požiarne systémy - kamerové systémy - domové telefóny, videotelefóny - garážové vráta a automatické brány. Elektromontáže.

Okná z profilových systémov najnovšej generácie.

Vykonávam elektro - revízie: hromozvodov, domových rozvodov, domových prípojok a elektromerov aj ručného náradia.

Technický a stavebný dozor, inžinierska činnosť vo výstavbe

Zemné a výkopové práce pásovým bagrom Komatsu + poľnohospodárske služby.

Zemné, záhradnícke práce, búracie a demolačné práce, lesnícke práce, výškové práce a zapožičaný plošiny pre prácu vo výške, technické služby.

Kovovýroba Primakov ponúka komplexné služby v kovovýrobe, kováčstvo a zámočníctvo. Sme schopní realizovať zákazku priamo na mieru a to vrátane dopravy a konečné montáže u zákazníka.

Stolárstvo - výroba a montáž nábytku do všetkých interiérov: kuchyne, skrine, obývacie steny, predsiene, kúpeľne, detské izby, spálne, postele, kancelársky nábytok, vybavenie reštaurácií, vybavenie lekární, pergoly.

Výroba: - oplotenia na kľúč. Predaj pletiva, stĺpikov a príslušenstvo. Zemné práce minirýpadlá. Zámočnícke práce.