Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

CNC aj klasické sústruženie, zámočnícke práce

služby: - elektroinštalácie. predaj: - elektroinštalačný materiál.

práca: - sklenářství - zasklievacie práce - zasklenie vitríny, výlohy - zasklievanie okna - zasklievanie dverí - zasklenie strechy - skleníky - bezpečnostné sklá - lepenie zrkadlové steny.

- kúpeľňové štúdio - kúpeľne na kľúč - kompletná rekonštrukcia bytových jadier

Ponúkame komplexné zemné práce, výkopové práce a tiež práce demolačné, vrátane vypratanie. Tiež realizujeme dovoz a odvoz sypkých materiálov a stavebnej sutiny. Zaistíme terénne úpravy, výkopy bazénov a inžinierskych sietí. Pôsobíme v Plzni najmä Plzeň-sever a po dohode môžeme dôjsť aj ďalej.

Regionálne partner a zastúpenie RD Rýmařov pre karlovarský kraj. Zameriavame sa na výstavbu nízkoenergetických domov na kľúč - projektace podľa priania našich klientov, výstavba drevostavby, financovanie aj pomoc s legislatívnym aspektom výstavby domu.

Výroba: -strojírenství -kovovýroba -strojní zámočníctvo

Zemné práce, demolácie, autodoprava, odvoz sutiny a odpadu, prenájom kontajnerov. predaj piesku, štrku, zeminy.

prenájom: - pásové pracovné plošiny - pásové mini žeriavy - mini rýpadlá - prívesy.

Projektová kancelária, ktorá sa zaoberá modernou architektúrou. Nadčasová a veľkoryso presvetlená architektúra zrkadlí názov spoločnosti a tvorivé filozofiu svojich autorov, vyznávajúcich čistý, minimalistický dizajn, priame línie a výhradne špičkové materiály. Zabezpečujeme projekty rodinných domov, interiérový dizajn i záhradnú architektúru.

Sme firma zaoberajúca sa z dreva, záhradníckymi a zemnými prácami s pôsobiskom po celej SR. Ak potrebujete odstrániť náletové vegetáciu, zabezpečiť rizikové výrub stromov, výsadbu a pod., Kontaktujte nás. Viac info na drevoazem.cz

remeselné práce v odbore elektro, IT, a pod.

Projektová činnosť vo výstavbe. Spracovanie projektovej dokumentácie všetkých stupňov - zameranie stavby, architektonické štúdie, územné rozhodnutie, stavebné povolenie, prevedenie stavby. Ďalej spracovanie rozpočtov, výkazov výmer, inžiniering, autorský dozor. Preukazy ENB, požiarne správy, projekty kanalizácie, vody, statiky, vykurovania, ...

Vykonávame izolácie plochých striech, balkónov, terás, garáží a pod., Záhradné jazierka, fólie proti zatekaniu, nátery striech, výškové práce.

Naším konečným cieľom je dosiahnutie myšlienky, že staviteľ či súkromná osoba od začiatku stavby do jej ukončenia, tu nájdu všetky portfólio služieb (Vozidlá, Zemné stroje, Materiály a skládky, Profesia, Poradenstvo, Facility management), kde si môžu rovno objednávať to, čo zrovna potrebujú.

Zemné práce strojné technikou, realizácia bazénov na kľúč

Vykonávame vodotesné izolácie striech, terás, balkónov, jazierok, bazénov, spodných stavieb proti tlakovej vode a radónu z podložia.

Spoločnosť Martin Vokál - MV SOLUTIONS vznikla v roku 2014. Hoci ide o veľmi mladú spoločnosť, staviame na dlhodobých skúsenostiach z oblasti čistenia odpadových vôd, servisu a prevádzky domových čistiarní odpadových vôd, projektových prác a poradenstvo.

Hydroizolácie. Krémová injektáž proti kapilárne vzlínajúcej vlhkosti, vlhkého muriva, proti priesakom tlakovej vody do objektu.

Predaj a montáž garážových a priemyselných sekčných vrát, pohonov, vchodových dverí, vstupných brán, rolovacích brán, rýchlobežných brán, nakladacie techniky (Nakladacie mostíky, Tesniace goliere, Mobilné rampy atď.) Ponúkame vysoko kvalitné výrobky za rozumnú cenu.

Návrhy interiéru a exteriéru, 3D projektovanie, projekty záhrad, projekty domov a bytov, kúpeľní a kuchýň.

Predaj výrobkov zo Sibírskeho smrekovca.