Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Práca, služby: - klampiarske - pokrývačské - natieračské - izolatérske - montáž strešných okien

Práca, remeslo: - kamenár - kamenárstvo

činnosť: - zámočníctvo - výroba, montáž oceľovej konštrukcie - CNC rezanie plazmou

predaj: - pneumatické valce - ventily - regulátory - filtre - skrutkovanie - rýchlospojky - hadica - manipulátory - manometre - tlakomery.

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - zateplenie, zatepľovanie fasády, strechy a opravy domov - výmena okien revitalizácia: - panelové domy Inžiniering. Spracovanie stavebnej projektovej dokumentácie.

činnosť: - služby v oblasti výstavby a údržby snowparkov

práca: - zámočnícke - nástrojárskej - brúsenie pílových kotúčov, vrtákov Servis brúsok.

služby: - elektroinštalácia - elektromontáže Výroba, montáž: - predokenné rolety

služby: - ekologické štúdie - dokumentácie EIA - rozptylové štúdie - meranie zložiek životného prostredia - rekultivácia Výroba: - biopalivá - plastové ČOV Výstavba: - ČOV - ekologické stavby

Stavebná činnosť - rekonštrukcia budov - rekonštrukcia kúpelní - murárske práce - sadrokartonárske práce - zatepľovanie budov - pokládka zámkovej dlažby - obkladačské práce

práca: - klampiarske - tesárske - pokrývačské - výškové

Výroba: - drevené konštrukcie, konštrukčné systémy - drevené lešenie - drevené podlahové stropné nosníky - rezivo Kompletné dodávky: - strechy centrála: - Příborská 333, 73801 Frýdek-Místek - tel./fax: 558432889, 558646967.

Harmony-shop.cz E-shop - všetko pre dom, záhradu, ... - autopríslušenstvo - bazénová čerpadlá, filtrácia - dekorácie - grily - hry, hračky - kamery, kamerové systémy - náradie - ďalšie.

predaj - stavebný materiál, stavebniny - ručné náradie - spojovací materiál. Požičovňa náradia.

Výroba, predaj, montáž: - vstavané, vstavané skrine - nábytok na mieru Renovácia dverí technológií VS COLOR. Predaj, distribúcia: - lišty a samolepiace fólie k renováciám dverí - drogérie, farby a laky

Sme českým výrobcom hliníkových a nerezových doplnkov pre bytové domy. Naša spoločnosť sa špecializuje na sušiaky do lodžií a okien, na balkónová zábradlia a zasklievanie lodžií. Ponúkame rýchlu a jednoduchú montáž bez narušenia fasády či okenného rámu, nadčasový a moderný dizajn, stálosť a dlhodobú životnosť materiálu, výrobu na mieru, zľavy ...

Dodávateľ profesionálnych produktov pre výrobu, údržbu a servis. Introduction. Metallit - Váš partner pre dielňu a výrobu Nemecká kvalita pre všetkých profesionálov Profesionálnym užívateľom ponúkame od roku 1965 vysoko kvalitný sortiment, rozdelený do oblastí technická chémia Pomôcky pre bezpečnosť práce ...

Píla Jablunkov: - porez dreva, drevo, drevo. Výroba, predaj, veľkoobchod, maloobchod: - stavebné a stolárske rezivo - palubovky a podlahovky - lepené hranoly - drevené brikety.

Projekcia, výroba, dodávka, predaj, montáž, servis, oprava: - klimatizácia - vzduchotechnika - tepelné čerpadlá - výroba rozvádzačov nízkeho napätia - NN - elektromontážne, ektroinstalační práce - elektro

Zaoberáme sa montážou zabezpečovacích a kamerových systémov, inteligentných-SMART a bežných domových a bytových elektroinštalácií. Špecializujeme sa aj na komunikačné systémy v bytových domoch. Sme držiteľmi montážnych a servisných oprávnenia.

Vyrábame brány, ploty, schodiská, zábradlia. pergoly, protihlukové steny, krby na biolieh.

práca: -Zabýváme sa komplexným zatepľovaním budov, rekonštrukcie domov, bytov, chát.

Distribúcia, veľkoobchod, predaj, servis: - prepäťové ochrany - záložné zdroje - UPS. Prekladateľské služby, preklady: - z českého do poľského jazyka a obrátene (technickej dokumentácie).

Kominárstvo, kominár. Zaisťujem prehliadky komínov podľa nariadenia vlády č. 91/2010 Zb. Ďalej ponúkam čistenie, vložkovanie a kamerové prehliadky komínov.