Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Zprostředkování obchodu a služieb

truhlářství: - kuchynské linky - kancelársky nábytok - vstavané skrine - kúpeľňový nábytok.

Autožeriavnické práce: - autožeriavy 35 - 350 t a výšky 127 m: - mostové, portálové, stĺpové, lanové, stabilné, univerzálne, nadstavbový, kompaktný, žeriavy do ťažkého terénu - špeciálna preprava nadmerných nákladov na návese Nooteboom 60t. Práca bagrom: - demolačné práce, demolácie, likvidácie priemyselných objektov.

Revízia, montáže: -Elektrické zariadenie -hromosvody -počítačové siete -kamerový systém -verejné osvetlenia.

Dotácia z EÚ. Dotačné poradenstvo: -v oblasti čerpania finančných prostriedkov zo štrukturálnych fondov EÚ -pri plnení požiadaviek zákona č.40/2004 Zb. o verejných zákazkách.

Montáž, demontáž, predaj, prenájom: -trubkové a rámové lešenia PERI, LAYHER -nové rúrkové lešenie - KOMPLET SADY -nové pojazdné hliníkové veže -nové fasádne rámové lešenie vrátane kompletného servisu.