Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Spoločnosť CEDA Maps a.s. spravuje vlastnú sadu digitálnych máp Českej a slovenskom republiky vhodnú pre analýzy v GIS i mimo nich. Ponúkame navigačnej databázy, databázu bodov záujmu a rastrové mapy pre tlač i na web. Prevádzkujeme vlastné mapovú službu nad našimi dátami. Klientom poskytujeme poradenstvo aj riešenie na mieru. Sme distribútorom ...

Rekonštrukcia bytových jadier: - jedinečnou technológiou chránenou úžitkovým vzorom - kompletná rekonštrukcia bytových jadier a bytov na kľúč - renovácia liniek, inštalácií, podláh, maľby, nástreky, renovácie jadra bez búrania - montáž vaňových vložiek. 12 rokov praxe - kompletné dodávky počnúc bezplatnú návštevou (ponukou služieb), ...

Komponenty a systémy pre kúrenie v rodinných a bytových domoch: - systémy pre nezávislé kúrenie a prípravu teplej vody - decentralizované meranie spotreby tepla pre každú bytovú jednotku - zariadenie pre reguláciu podlahového vykurovania. Sídlo spoločnosti: - Bohnická 5/28, 18100 Praha, tel: 284001081.

služby: - opravy elektroniky - predaj elektrosúčiastok - predaj náhradných elektrodielov.

Výroba káblov: - reprokabely - signálové káble - digitálne káble - sieťové káble - atypické káble - výroba na zákazku ... a ďalšie.

Predajňa profesionálneho elektro náradia a nástrojov značiek Mafell, Milwaukee, Flex, KM Reich, Bosch, Festool, kompresorov Bamax, pracovných odevov Mascot a ďalších. Všetko pre tesárov, stolárov, strechárov a ďalšie remeslá. Požičovňa brúsok na podlahy. Servisujeme elektronáradia. Zaisťujeme ostrenie nástrojov.

Stavebná firma: -stolařská výroba, montáže nábytku a interiérov -dodávky stavieb na kľúč, montáže, novostavby bytové, občianske -pozemní staviteľstvo -rekonstrukce, adaptácia, prestavby, nadstavby, votavů -střechy šikmé, rovné (krovy) -suchý výstavba, sadrokartóny až do 0 ° C KNAUF, RIGIPS, ARMSTRONG -podhledy akustické, kovové, ...

služby: - investičnú činnosť - inžinierska činnosť - poskytovanie všetkých služieb spojených s riadením, kontrolou a koordináciou prípravy a realizácie veľkých investičných projektov.

kominictví: - kontroly a čistenie - stavba, renovácia - vložkovanie

Zaoberáme sa predovšetkým inštalatérskym a vykurovacími prácami na kľúč, meraním tepla, rozúčtovaním tepla či montážou a demontážou vodomerov.

Poradenstvo, projekcia, dodávka, montáž, záručný a pozáručný servis: -systémy riadenie a regulácia tepla -Zariadenia pre riadenie výroby tepla a jeho merania a regulácie (MaR *) -aplikácie riadiacich systémov pre rozsiahle komplexy (parné výhrevne, teplofiakce mestské tepelné siete, kotolne, výmenníkové stanice, nemocničné ...

-Sklenářské práce, rámovanie a paspartovanie -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Provozování kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Výroba, ...

Projekty a realizácia: - pasívne a nízkoenergetické domy.

Geologické práce: - geologický prieskum - hydrogeologický prieskum - Pedologická prieskum - meranie radónu - zaťažovacie skúšky - vsakovanie zrážkových vôd.

Divízia zinkovna: -galvanické zinkovanie, eloxovanie, morenie hliníka. Divízia solar: -kompletné realizácia, servis fotovoltických systémov.

Maliarske a natieračské práce: - maľovanie bytových a nebytových priestorov - miešanie farieb - nátery fasád - nátery dverí, zárubní, okien a radiátorov.

Slaboprúdové elektroinštalácie: - EZS, EPS Lites - CCTV - DDS - DAT - MAR systémy.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj a montáž podlahoviny: -plovoucí laminátové podlahy -podlahy s drevenou dyhou -třívrstvé drevené podlahy -parkety -renovace drevených podláh -parapetní dosky -palubky.

truhlářství: - okná - dvere - pergoly - atypické stolárske výrobky - montáž stolárskych prác spoločne s možnosťou murárskych a iných stavebných prác. Stavebné práce: - rodinné domy na kľúč.

projekty - interiéry - priemyselné a občianske stavby - rodinné domy

činnosť: - bytové, občianske a priemyselné výstavby - architektúra, projektovanie a engineering

odborné posudky - stavby Stavebný dozor - spracovanie investičného zámeru stavebníka - výber zhotoviteľa stavby - zabezpečenie kolaudácie - reklamačné konanie - riešenie sporov vo všetkých fázach výstavby Projekty k územnému rozhodnutiu a stavebnému povoleniu

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e - shop: - obklady a dlažby do kúpeľní a kuchyne - kúpeľňové vybavenie - kúpeľňový nábytok - batérie, sprchové kúty, vane - sanita