Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stolárstvo, stavebné práce a píla Zákazková drevovýroba: -Dvere -interiérový aj exteriérový nábytok -kuchyňské linky -altány, pergoly, prístrešky -Drevené obklady -schody, schodisko -ploty, treláže. Porez guľatiny. Predaj reziva.

Spoločnosť Strechy Franta s.r.o.se zaoberá realizáciami striech na kľúč, stavbou pergol a krytých garážových státí i tesárskymi, klampiarskymi a pokrývačskými prácami. Zaistíme dodanie materiálu, realizáciu samotných prác, prípadné poradenstvo v danej oblasti, vykonáme tiež likvidáciu starej strechy a odvoz sutiny na skládku. Našich služieb môžu ...

sklenářství: -zasklívání-zrkadla na mieru -brúsené a vŕtanie -izolačné dvojskla -sprchovací kúty. -přístřešky z lexanu.

Geodetické a kartografické práce: - vyhotovenie geometrických plánov - vytýčenie vlastníckych hraníc pozemkov (vytyčovacie náčrt, protokol o vytýčenie) - vytýčenie stavby - zameranie inžinierskych sietí - polohopis, výškopis pre projekt - zameranie skutočného stavu objektu - ortofoto fasády budovy - vyhotovenie tematických máp.

Opravy nákladných motorových vozidiel a stavebných strojov.

Geodetické a bansko meračské práce: - zameriavanie polohopisu a výškopisu - vytyčovanie stavieb - zameriavanie inžinierskych sietí a prípojok - vytyčovanie hraníc pozemkov - delenie pozemkov - zameriavanie skutočného vyhotovenia stavieb - geometrické plány po rozostavanej či nové stavby - geometrické plány na vecné bremená.

Výroba a predaj - mozaikové parkety - plávajúce podlahy - zámocké parkety.

činnosť: - kompletné stavby rodinných domov - rekonštrukcia - votavů - terénne a sadové úpravy

Stolárstva a stolářství: - zákazková výroba nábytku.

práca: -zemní -odbahňování rybníkov. Doprava, autodoprava: -nákladní.

služby: - klampiarske práce - pokrývačské práce - tesárske práce - montáže hromozvodov, vr. revízne správy - nátery striech a klampiarskych konštrukcií - výškové práce.

služby: - fládrovanie - dekoratívne maľba - reštaurovanie - lakovnícke odborné práce - polychromie - pozlacovanie

Vykonávanie výškových a murárskych prác.

Naša firma Jaroslav Vacek sídliaca v Tábore Vám ponúka všetky výškové práce, a to nátery a umývanie budov a ďalej opravy a montáž konštrukcií a fasád horolezeckou technikou. služby: - nátery a umývanie budov - opravy a montáž konštrukcií - fasádne práce - využitie horolezeckej techniky Sídlime v Tábore na ulici Moskovská 2717.

práca: -výkopové -výkopy inženýrksých sietí.

Píla Bon - piliarska výroba a drevovýroba - Beroun, Kladno Stavebné a stolárske rezivo, krovy, palety a prírezy, palivové drevo Teplovzdušné sušenie reziva v sušiarni SL-5 s kapacitou 6-9m3 a do dĺžky 5m Rezivo vyrábame na rámovej píle G71 RP do dĺžky 13 m (certifikované Výskumným ústavom drevárskym) predaj: - stavebné a stolárske rezivo - ...

Zabezpečujeme kompletnú realizáciu zákazky - od štúdie, projektu, cez inžiniering, realizáciu až po odovzdaní kľúča. - inžinierska činnosť - projektová činnosť - stavebná činnosť

služby: Rizikové výrub a prierez stromov zatepľovanie budov Opravy a nátery fasád, škárovanie Nátery konštrukcií a dreva Sanácia Skal montáž billboardy Montáž zábran proti vtákom a ochrana zateplenie Automatické závlahy - Hunter Montáž zábran proti snehu Upratovanie snehu, cencúľov a ľadu zo striech a odkvapov Opravy striech a dažďových ...

Plynoinstalační práce, revízie kúrenárske práce Opravy, revízie - plynové kotly vodoinštalačné práce

E-shop: - predaj náradia - servis výpočtovej techniky - predaj počítačov Našou špecializáciou je poskytovanie komplexných služieb v oblasti IT: konzultácie, dodávky IT, zaškolenie, servis, predaj výpočtovej a kancelárskej techniky, spotrebný materiál, pravidelnú správu, technickú podporu alebo trvalý dohľad.

Rekonštrukcia, oprava, generálna oprava, technológie, realizácia, výmena: - komponenty riadiacich systémov a náhradných dielov značky SIEMENS - dodávky dielov a softvér - zrýchlené dodávky dielov do 24 hodín - opravy výmenným spôsobom do 24 hodín u firmy SIEMENS v Nemecku - distribúcia Micro-PLC SIEMENS S7-200 - automatické ...

Kovoobrábanie. kovovýroba: - nábytku z ocele - potrubí- vzduchové, tlakové - konštrukciou - nádrží, cyklónov a síl - z nerezových materiálov Zámočnícke práce. Zakružovanie plechov a profilov. Zváranie metódou Mig- Mag, Tig.