Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Práca, remeslo: - vodoinštalatérske - kúrenárske. Rekonštrukcia kúpeľní.

Naša firma Ľubomír Rác sídliaca v okrese Pardubice Vám ponúka kvalitné tesárske a pokrývačské práce na kľúč. Ponúkame šalovania, dodávky krovov, výrobu pergol a altánov. Realizujeme výstavbu drevostavieb. Vykonávame opravy a rekonštrukcie striech s kompletnými klampiarskymi prácami. Vyrábame a montujeme točité aj klasické schodisko, dreveného ...

Výroba, požičovňa, prenájom: - hausbót Výroba: - móla, lávky. predaj: - motorové člny - motory - vleky. Zákazkové stolárstvo.

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynoinstalační predaj: - vodoinštalačné a kúrenársky materiál

Galéria kúpeľní. Maloobchod, predaj: -Zariadenia pre kúpeľne dlažba -obklady -vany, sprchy Návrh, rekonštrukcia: -Kúpeľňa -bytová jadra.

služby: - štúdie a projekty prírodných domov - projekty komerčných interiérov

Spoločnosť Profitall spol.s r.o. sa svojou činnosťou zameriava na výrobu a montáž zariadení pre energetiku, strojárenskú výrobu a ďalej tiež na výrobu a predaj krbových kachlí a krbových vložiek. V našej širokej ponuke výrobkov nájdete ohrievače vody, prevádzací rúrky, komory, ohrievače vzduchu, vzduchovody a dymovody kotlov, oceľové konštrukcie a ...

Výroba: - plastové nádrže - bazény - polypropylénové šachty - žumpy. Ďalšie služby: - kovovýroba - nákladná autodoprava - komunálne a poľnohospodárske služby. Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia.

Predaj, montáž: - interiérové dvere - vstupné bytové dvere - celopresklené dvere - bezpečnostné dvere. Stolárstvo - zákazková výroba.

Stolárske práce: - výroba nábytku

Práca, remeslo: - murár, murárske - obkladačské - novostavby - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpelní - zateplenie, fasády - kamenné múriky - obklady, dlažby

Projekčné práce - rekonštrukcia, pôdne vstavby a novostavby rodinných domov, pozemné stavby.

práca: -vodoinstalace, kúrenie -materiál pozink, plast, meď, PVC -všetky vodoinštalatérske. Vodoinštalačný materiál: -potrubí pozink, plast, meď, PVC, PE *, PP * -tvarovky z uvedených materiálov -sanitární keramika: -vana, batérie, drez, kúpeľňové doplnky, sprchový kút, zástena, vanička -bojler - elektrický, kombinovaný -Masážne ...

práca: - vodoinštalatérske - rekonštrukcia kúpelní - kúrenárske - zámočníctvo, zámočnícke

Nákladná cestná doprava s paletovými aj sklápacími vozy demolácia Zemné, výkopové práce

činnosť: - projekčné a konzultačné kanceláriu v oblasti výstavby pasívnych a energeticky úsporných budov Kurzy, školenia: - návrh pasívnych stavieb, úspory energií v budovách, dodržanie kvality stavebných prác a zabezpečenie komfortného vnútorného prostredia budov.

Výroba, predaj a montáž: - plastové okná a príslušenstvo, parapety

Kompletné stavebné práce: -stavby domov -rekonstrukce -Základový dosky -rodinné domy na kľúč -fasády -zateplení -půdní vstavby, sadrokartóny Predaj stavebného materiálu.

Kompletná stavebná činnosť vrátane projektových a inžinierskych prác.

Výroba: - klince do stavebníctva a na výrobu paliet - lisované paletové guľatina - rozptýlené výstuže do betónu STAMIX. dovoz: - automatické linky na výrobu drevených hranolov z pilín. Dodávateľ produktov pre betónové podlahy: - rozptýlená výstuž - minerálne vsypmi - betónová tužidla - tmely - kari siete - separačné ...

Modernizácia kúpeľní a bytov na kľúč: - grafický návrh, projekt, stavebné povolenie - búracie práce, likvidácia odpadu, pokládka podláh - výmena parapetov, rezanie panelov, maliarstvo - natieračstva, apod.

Vodo topo plyn: - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárenskom práce - montáže solárnych systémov, tepelných čerpadiel a chladenie - montáž plynových a splynovač kotlov. Predaj a montáž inštalačných materiálov.

Projekcia, komplexné dodávka, inštalácia: - elektronické zabezpečovacie systémy - požiarne čidlá - domové videotelefóny - kamerové systémy s možnosťou prepojenia na web - požiarne systémy - dochádzkové a prístupové systémy späté so stravovacím systémom a ochrana tovaru - bezpečnostné a protipožiarne dvere - systém ...